Veckans höjdpunkt

Jag var visst inte så frisk som jag trodde och var mer eller mindre svimfärdig efter en lugn promenad på två kilometer ner till jobbet i förmiddags. Fick därför tänka om och planera om dagen för att på bästa sätt reda ut dagen. Två gruppträningspass och sedan kontorsjobb blev facit och tack vare några alvedon gick det över förväntan. Jag har alltid haft svårt att sjukskriva mig men däremot lärt mig senaste åren att ibland göra det ändå - inte för min egen skull men för att undvika att smitta andra. Tänk om alla kunde tänka likadant, speciellt på förskolan, vilken skillnad det förmodligen skulle göra. Tror ni inte?
 
Jag är dock inte alls så trött som jag trodde att jag skulle vara nu ikväll så förhoppningsvis har det vänt nu. Längtar så tills träningen och till mina tunga rehablyft. Marklyften är veckans höjdpunkt för mig och träningsmässigt lever jag lite för dem just nu. Längtar, längtar, längtar!
 
 
Bilden är från vår HIIT-sal där det finns så mycket roliga leksaker. Skivstången är nog dock, och kommer förmodligen alltid att vara, min favorit. Då speciellt marklyften. Kärlek på det!
 
Är ni friska? Var har ni tränat idag i så fall?Kommentarer

Absolut! Folk är föbannat egoistiska och värst med magsjuka tycker jag. När man hör föräldrar som skickar syskon till barn som kräks till dagis tex, eller skickar barnen tidigare än 48 timmar eftersom barnen mår "bra" igen. Blir så arg! Krya.

Ida

Känner igen sjukskrivnings"dilemmat" så väl! Har dock blivit lite bättre på att leva som jag lär och är hemma för att inte smitta andra. Är iallafall frisk för tillfället och ssprang runt Sidsjön förut idag! :)

Önskar att jag kunde känna samma kärlek till marklyft men jag får helt enkelt inte till tekniken.

Håller med om det där att folk borde vara hemma om de är sjuk-sjuka. Iaf från förskolan. Lilleman skolas in i januari och jag har ångest av alla bakterier där, haha.

Jag har tränat crossfit ikväll. Var sjukt längesen jag gjorde det så jag är både nöjd och stolt över mig själv att jag gick dit. Har massa endorfiner i kroppen nu :)

Puss o kram!

Idag har jag sprungit 1000-metersintervaller på bana. Mitt nya hatpass! Förut var det tempoträning men det gillar jag nu så kör jag det bara tillräckligt ofta så lär jag mig nog att tycka om dessa intervaller också.

Veronica

I dag har jag gjort mitt nya pass för andra gången. Trivs med övningarna och tycker att det är roligt att träna igen. Har även tid över gör annat nu efter gymmet .. ;-) Bra övningar Malin passar mig..men det var ju armhävningarn då..men dom jobbar vi på. :-)

Här har man tränat soffläge ;(


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »