Att äta med ögat

God morgon vänner!
 
Jag försöker alltid kliva upp minst en timme innan vi ska i väg på morgonen och fördelar gärna den timmen på 55 minuter frukost och fem minuter till klädval, hår och smink. Inte riktigt, haha, men på den nivån är det ungefär. Jolie tar ju såklart sin tid också. Hur som helst, för mig är det viktigt att lägga tid på frukosten - dels att den ska vara god och se aptitlig ut men även att jag ska ha tid att njuta av den. Förr i tiden hade jag så svårt att äta frukost, förmodligen för att slänga i sig en tallrik fil i farten inte riktigt passar mig. 
 
Min frukost idag tog fem minuter att göra. Äggen var kokade sedan innan och smoothien tar ett par minuter att göra. Den innehåller frysta bär, kvarg, kokosmjölk och är sötad med lite stevia. Mums!
 
 
Jag tipsade om dessa glasflaskor på Instagram i helgen. De finns på Lagerhaus och kostar 99kr för sex stycken. Perfekt för sommarens kommande picknickar eller till lyxiga frukostar. Även om man bara har vatten i flaskan så äter man lika mycket med ögat som med munnen. Tips, tips!Kommentarer
» Leona

Åh vad jag önskar att jag kunde äta kokt ägg. Men det växer i munnen på mig.
Hoppas ni får en bra dag!

Vad gott det ser ut! :)

Terje

@Leona. Tycker det finns flera olika sätt att äta kokta ägg. Själv gillar jag löskokt, hårdkokt lägger jag gärna på mackan med en klick majonnäs ;)

Vad gott det ser ut!

» Mielo

Håller med om att det är viktigt med en god frukost, och att en har tid att äta i lugn och ro. Bästa starten på dagen :)

www.henniska.blogg.se

Ser mycket fräscht och gott ut!

Nu blev jag sjukt sugen på ägg .. dom ser helt perfekta ut! :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »