Bloggtips!

Hej vänner!

Jag saknar min spalt med "Bloggar jag läser" som jag hade på bloggen förr i tiden. Det är ju ett jättebra sätt att ge er läsare chans att hitta nya härliga bloggare att följa samtidigt som det är kul att ge mina bloggkollegor runt om i landet lite länkkärlek. Kanske får det bli helgens projekt att få till en sådan liten box igen? Så länge vill jag tipsa om fyra av mina favoritbloggar just nu.

 

Först ut har vi Jennie-Lie som har en relativt nystartad blogg. Jag lärde känna Jennie-Lie för ett par år sedan då hon arbetade på en PR-byrå som jag samarbetar med. Det sa på en gång "klick" mellan mig och Jennie-Lie och jag ÄLSKAR att hon nu startat upp en egen blogg där hon skriver om sin tvillinggraviditet. Så spännande att följa och det är svårt att inte bli bebis/gravidsugen, hihi!

 

 

Nästa blogg som jag dagligen kikar in, och har gjort så sedan graviditeten är Englas blogg. Trots att jag numer sällan har tid att bära vanliga kläder då jag arbetar i träningskläder så älskar jag att inspireras av Englas stil. Hon verkar dessutom vara en supergullig och rar tjej som jag hoppas att få träffa i framtiden. Tips, tips!

 
Blogg nummer tre på listan har en av mina bästa vänner bakom skärmen. Många känner säkert igen henne från min blogg och lika många har nog hittat till mig via hennes. Det är min kära Madeleine jag pratar om. Jag och Madde lärde känna varandra under graviditeterna då hennes Lova och min Jolie hade samma BF-datum. Sedan dess har vi hängt ihop. Nu hörs vi oftast på sms, SnapChat eller FaceTime men trots detta så är jag fortfarande in och smyger på hennes blogg varje dag. Madeleine jobbar även som fotograf och det i kombination med att hon är grym på att forma meningar gör hennes blogg så läsvärd!
 
 
Sist ut men definitivt inte minst, nåja kanske till längden men inte vad gäller bloggstorlek, är allas vår Lovisa. Jag träffade Lovisa för första gången när vi reste till Amsterdam 2011 tillsammans med en PR-byrå. I samband med det började jag läsa hennes blogg och har sedan tess troget tittat in där. Lovisa är grym på att kombinera träning, karriär och familjeliv och det inspirerar mig verkligen. Dessutom är hon en tjej med glimten i ögat och som alltid har nära till skratt. Vill varmt rekommendera hennes blogg!
 
 
Jag hoppas ni hittar någon ny, eller gammal, favorit att följa här. Har ni kanske några tips att dela med er av? Kommentera gärna här i så fall så kan vi köra ett nytt inlägg med bloggtips inom kort.
 
Kram på er!Kommentarer

Alltid kul med bloggtips!

Svar: Vad kul att du tycker det :)
Malins Blogg

Åh gärna mer sånna här bloggtips framöver tack =)

Svar: Absolut, sådan enkel grej att göra men glömmer som av det. Men nu så :)
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »