Inlagd igen

Hej vänner!

Jag är inlagd på sjukhus igen sedan igår kväll. Hade en så fin dag med Elma igår, fikade på stan och myste på. Men kände mig inte helt okej och när jag kom hem på eftermiddagen hade jag både feber och kramp i magen (där jag opererats). När febern och smärtan steg trots alvedon fick jag ringa till Mattias som kom och hämtade Jolie och sedan skjutsade upp mig på akuten. Blev väl omhändertagen på en gång och fick snabbt antibiotika i dropp. En infektion härjar i kroppen och med blodförgiftningen i samband med Jolies födsel alldeles för färskt i minnet går de på hårt med flera olika sorters antibiotika direkt i blodet här. Optimist som jag är trodde jag att jag inte skulle bli inlagd igår eller åtminstone få åka hem idag men jag får visst vara kvar ett tag verkar det som.

Tuff dag igår och var rätt dålig ett tag men mår redan så mycket bättre idag. Hoppas att Mattias tar med sig Lillhjärtat och hälsar på i eftermiddag ❤️
Kommentarer
Malena

Tråkigt att höra. Ni har tuffa tider nu! Jag hoppas på god bättring och kramar till dig!

Erika

Krya på dig!

Nämen vad tråkigt.. skönt ändå att du åkte in o får antibiotika i tid, så du blir pigg snart igen <3 Krya på dig!!

Emma Vuckovic

Krya på dej!!

Men usch krya på dig!!

Lina

Ta hand om dig och krya på dig Malin <3

» KIKKI

Krya på dig!!!! Massa kramar!

Britt Heidi

Usj så kjedelig, Malin! Jeg ønsker deg god bedring! Nå må dere snart ha brukt opp kvoten med vanskelige ting så nå kan det bare gå oppover! Håper du snart får reise hjem til lillegullet!

Stor varm hjerteklem sendes din veg!

» Helen

Krya på dej!! kramar <3

Men usch vilken otur. Krya på dig.

Lena

Krya krya kära du!! Va rädd om dej. Styrkekramar från Marieby

Sama

Nej, usch... Krya på dig!!!

Hoppas du blir bättre fort!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »