Påsk 2015

Läste någonstans att påsken är den perfekta högtiden då den är lagom lång och man inte hinner tröttna. Jag håller med till hundra procent. Påsken är mysig, perfekt antal dagar, lagomt med pynt, ger en välbehövlig ledighet för att orka fram till sommarens semester, familjetid... Ja, jag gillar påsken. Lagom dos av allt!

Idag körde vi mysmorgon med frukost/brunch fram tills klockan slagit ett och checkade sedan in på Drakborgen över eftermiddagen. Jag är egentligen inte alls ett fan av dessa lekland men vad gör en inte för sina små? Utsåg mig själv till årets mamma som orkade med två timmar med Jolie där i kaoset alldeles själv, haha!
 
Påsken 2015 ♥
 
Kvällen här blev lite tungt. Tänkte att jag inte får glömma att ringa farfar imorgon på hans födelsedag. Funderade på om det vore bäst att ringa på morgonen eller kvällen. Sedan kom verkligheten ikapp mig. 
 
Kvällskramar och hoppas att ni haft en mysig påskhelg!Kommentarer

Åh sådär har jag aldrig tänkt på påsken, men jag är villig att hålla med =)

» Lina

Ja påsken är verkligen en mysig högtid som man inte hinner tröttna på. Håller med om att det är lagom av allt, utom möjligtvis mängden godis man (jag) stoppar i sig... ;)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »