Påskafton

Glad påsk vänner!
 
Strålande sol utomhus och tre dagars ledighet ligger framför mig. Jag mår för första gången på länge väldigt bra vilket känns konstigt att skriva mitt i sorgen. Men det ligger som två parallella processer. Min sorg är jättestor, den får mig att gråta och vara så ledsen. Men mitt allmänna mående är bättre än på länge. Svårt att förklara. 
 
Nu väntar jag på att Jolie ska trilla in genom dörren här vilken sekund som helst. Hon har varit hos Mattias sedan i torsdags och jag längtar verkligen efter henne nu. Vi ska ha påskäggsjakt här hemma, äta lunch och sedan åka ut till famlijen i Matfors för att fira Jolies kusin Lee som blir storkille imorgon. Imorgon sedan har vi planer på att åka till min familj i Jämtland men vi får se lite vad energin räcker till. Det är 30 mil hem och jag tycker det är lite drygt att köra fram och tillbaka bara för en dag eller två. 
 
Vad gör ni i påskhelgen?
 Kommentarer
» Mary

Så härliga bilder+Glad påsk!

Glad påsk :D fint ägg!

Så fine bilder i deilige farger! Ha en fin påske :-)

Vilket fint påskägg!

Hoppas att ni får en mysig ledighet även om det är ledsamt just nu.
Glad påsk på er!

Stor styrkekram till dig Malin! och du, det är okej att ändå må bra trots att det hänt ngt tråkigt. Det hade din farfar också velat. Kram <3

Skönt med ledighet!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »