Virvelvinden

Den här lilla virvelvinden alltså. Som har myror i brallan, som kommit in i någon ny trotsfas så får mig att vilja slita av håret på mig själv, som inte vet vad det innebär att plocka undan efter sig. Som jag saknar ihjäl mig efter just nu. 
 
 
Igår åkte hon iväg med Mattias på en minisemester och jag tycker att det är så jobbigt. Jag har varit ifrån henne förut men då är det jag som åkt iväg på något kul och tiden har flygit iväg. Men att behöva vara kvar hemma själv, dessutom sjukskriven i soffläge, huvva, det känns inte kul. Dock blir jag varm i hjärtat när jag pratar med henne och hör hur bra hon har det. För att inte tala om hur exalterad hon var igår innan de åkte. Oj, oj, att åka på semester eller "utflykt" som hon säger det är grejer det. 
 
 
Det blir en lugn Valborg här med all-in på soffmyset. Hade en tanke på att iväg och se en brasa, sådant där är mysigt även utan barn tycker jag, men känner att jag fortfarande är påverkad av infektion / mediciner så att ta det lugnt är nog klokt. 
 
Har ni några härliga Valborgsplaner?Kommentarer
jenni

Vilka härligt blå ögon hon har, fin tjej! ☺ Trevlig valborg!

Så söt!

Vilken liten raring hon är. Hoppas du piggar på dig snart!

Jag känner igen den där känslan med att de kan driva en till vansinne men att man i nästa sekund kan sakna ihjäl sig efter dem. Nu är jag utan min skrutt i 6 dagar så känns tomt här hemma

» clara

sötaste tjejen :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »