Att välja fel

Hej hopp!
 
Alltså jag blir bara mer och mer kär i MTB-cykling. Jag har verkligen hittat hem där känner jag. Som barn/ungdom hade jag ridningen som var min stora passion och därefter tog utförsåkningen över men sedan flytten från Åre för snart fem (!) år sedan har jag saknat en utomhusaktivitet jag brinner för. Jag älskar ju att gymma men det går för mig under en annan kategori. Så glad att jag hittat till cyklingen, visserligen via rehab och några omvägar, och jag känner att den är här för att stanna i mitt liv.
 
Tycker även att landsvägscykling är roligt men jag inser att cykelköpet blev fel. Hoppas på att få den såld så att jag kan klicka hem MTB:n jag är sugen på. Blir en enklare variant i år så får jag uppgradera mig framöver. Cykling går ju att göra till en väldigt dyr sport tyvärr så jag tar små steg i taget så blir det nog bra.
 
Tänker att man alltid får göra fel så länge man lär sig av det och väljer att göra rätt sedan. Oavsett om det är på jobb, cykelköp eller följa hjärtat på ett eller annat sätt. Är ni med mig på det?
 Kommentarer
Britt Heidi

Helt enig med deg! Og det er så viktig å føle at valget blir rett når man skal tilbringe mange timer med aktiviteten så da er det bare å velge om igjen og når det er sagt vil jeg si tusen takk for at du er åpen om det så kan sikkert vi andre spørre om råd hvis vi står mellom mtb eller racer ved en annen korsveg! Kos deg med sykkelturer! Du er flott!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »