BURN CANCER

Hej vänner!

De välkända armbanden "Fuck Cancer" känner nog de flesta av er igen vid det här laget? Samma välgörenhetsorganisation som ligger bakom det armbandet lanserar nu ett nytt koncept i form av snygga designerljus märkta med "Burn Cancer". Alla har vi nog någon relation till cancer, antingen genom att en drabbats själv eller genom att nära och kära drabbats av den hemska sjukdomen. Själv har jag just nu en nära anhörig som kämpar hårt och jag önskar jag kunde elda upp cancern i hans kropp. Det kan jag ju såklart inte men det jag kan göra är att stödja forskningen och arbetet med och mot cancer och ett sätt är genom att köpa dessa ljus där intäkterna går till "Ung Cancer" som arbetar med att stödja unga vuxna som drabbats av cancer. Jag gillar även det symboliska med att tända ljuset och bränna cancern...Det känns starkt. 
 
 
Den 1 oktober påbörjas kampanjen Burn Cancer och Jollyroom kommer vara återförsäljare för ljusen. Varje gång vi tänder detta ljus slår vi ett slag mot cancer!
 
Detta inlägg skrivs för Burn Cancer som säljs till förmån för Ung CancerKommentarer

Fin tanke bakom det hela.

Karro

Jävla skitsjukdom :( Finns här om du vill prata <3

Svar: Tack vännen <3
Malins Blogg

» Sanna

Det är så hemskt med cancer :( Min morsa hade det i flera år när jag var liten. I äggstockar och i tarmen! Så hemskt :(

Svar: Usch <3
Malins Blogg

Jag hatar cancer så jävla mycket! Om cancer ändå kunde vara en varelse som man kunde slå på 😡 en elak varelse.
Tur att du har så fin och ärlig blogg så att man mår bra trots att cancer härjar överallt 💖

Svar: Kram <3
Malins Blogg

Hej! Undrar om jag skulle kunna få låna en av bilderna på ljuset? Ska önska mig ett i julklapp och tänkte göra ett blogginlägg om det:)

Hej! Undrar om jag skulle kunna få låna en av bilderna på ljuset? Ska önska mig ett i julklapp och tänkte göra ett blogginlägg om det:)

Svar: Hej! Det går bra om du länkar bildtext till min blogg :)
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »