Grus i ögonen

Tjingeling!
 
Jag sitter ute på balkongen och bloggar ikväll. Så härligt att solen och värmen verkar ha återvänt även om den valde att göra det på min första jobbdag. Jag hoppas att augusti blir fin och jag tänker ta tillvara på både kvällar och helger - maxa sommaren på alla sätt det går. För än är det ju faktiskt inte över, eller hur?
 
Jobbdagen har flutit på bra även om det är mycket grus i ögonen ikväll. Ser det som ett bra tecken att det nog tar ett par dagar innan jag är inne i jobbet igen. Jag tror i alla fall att det betyder att jag lyckats slappna av ordentligt från jobbet under semestern. 
 
 
Jolie ligger och sussar sött efter en dag på Himlabadet med sin pappa. Hon är ledig från dagis även denna vecka och vi pusslar så gott vi kan med schemat. Tack vare att Mattias jobbar många nattskift denna vecka går det ändå relativt smärtfritt och det är vi tacksamma för. Känns bra att kunna förlänga sommarlovet för lillhjärtat som blivit en rikig livsnjutare under sommaren. Lilla fröken njuter verkligen till max av lata sommardagar och är riktigt relaxad. Underbart!
 
Kvällskramar!Kommentarer
Anonym

hej.
behöver råd om hur man kan gå ner i vikt ganska fort.helst hjälp med mat och grejer man kan göra i naturen.tack på förhand.

Anonym

glömde att skriva att ja cäger just nu kanske 78 kg så jätte stor e ja inte..sen har ja ibs och magen är värsta problemet:

så skönt med lite semester. Min stora tjeja är hemma från förskolan i nio hela veckor, men jag börjar märka nu att hon vill tillbaka. :)

Blir så peppad av att läsa din blogg. ;)

Bella

Åh, visst är det härligt väder. Vad bra att ni kan pyssla ihop så mycket med Jolie så hon blir ledig. Du är så fin Malin, verkligen en person som ger inspiration. Har en fråga. Jag gymmar rätt många dagar i veckan och vill verkligen ha ett par bra gymskor, just nu har jag vanliga springskor eller vad man ska kalla dom. Kan du ge tips på några bra gymskor som är anpassade att gymma i.
Tack på förhand. Kramkram.


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »