Gymslaget 2015

Tjing i söndagskvällen!
 
Igår gick Gymslaget 2015 av stapeln här i Sundsvall. Det är en brännbollsturnering där Sundsvalls gym går ihop och slår ett slag för Barncancerfonden. Ett mycket trevligt upplägg och superinitiativ med fokus på skratt och insamling av pengar till ovanstående men där prestigen gymmen emellan också såklart står högt i fokus, haha :)
 
 
Vårt lilla men starka lag från Sportsgym ser ni ovan. Vi fick sedan förstärkning av tre till vilket var väldigt välbehövligt. Vi lyckades till sist knipa sjätteplatsen vilket ju måste vara godkänt med tanke på att det var hela sju lag som ställde upp i turneringen, haha! Nästa år går vi för förstaplatsen :)
 
Vi avslutade sedan dagen med After Brännboll hos Elin. Kvällen kvalar in på sommarens topp tre - om inte topp ett. Jag har nästan träningsvärk i magen idag av alla skratt igår kväll. Underbart!
 
 
Hoppas att ni har haft en fin helg? Imorgon kör vi vardag all-in igen med dagis för första gången sedan midsommar och full jobbvecka. Mixade känslor på det men nu tutar och kör vi samtidigt som vi ska försöka ta tillvara på de sommarkvällar och helger som faktiskt är kvar att njuta.
 
Kram kram!Kommentarer
Anonym

Vad kul och mysigt det låter!

Hoppas första arbetsdagen går bra, det tar ett tag att komma tillbaka :-)

Kram!

Fredrik

Barncancerfonden har 736 miljoner kr i kassan.
Sprid det till fler organisationer istället.
Eller betala mer i skatt.

Svar: ?
Malins Blogg

Emma

Hej! Du har ett par skor på din bloppis som jag är intresserad av. Är det inomhus eller utomhus skor?

Vad kul det låter!

Jag har kommit igång nu med träningen efter en livmodersoperation i mars. Så skönt men också jobbigt! Dessutom har jag problem med mina knän pga för stillasittande jobb, så det är träning som gäller för hela slanten :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »