MTB Love!

Hej vänner!
 
Som jag skrivit om tidigare så blir det ju inte alltid rätt de stora som små valen vi gör i livet men det fantastiska är att det ju alltid går att välja om. Att ångra sig tror jag är dumt och det är ju inte alltid det går heller men däremot kan man göra nya val som blir bättre än de förra. Val som är baserade på det en lärt sig under vägen. Att göra misstag är ju faktiskt ett sätt att lära sig på!
 
Igår fick jag med mig Johan, som är grym på allt som har med cyklar att göra, till en cykelaffär här i stan och tillsammans hittade vi där en cykel som passade mig perfekt. En MTB som lever upp till de krav jag har och lite till faktiskt. Så efter att ha sovit på det en natt knatade jag idag förbi och köpte den och vet ni vad? Det känns så galet bra! 
 
Tankarna och grubblerierna kring racern är som bortblåst och jag är bara så happy happy nu att det blev rätt tillslut!
 
 
Ser nu framemot en härlig cykelhöst tillsammans med min nya kärlek. Jag fick ett superbra pris på den och det känns kanon att ha handlat lokalt så jag fått ordentlig hjälp med inställningar och även har nära till service i framtiden. 
 
Och ni, visst är den snygg? Hihi!Kommentarer
Anonym

Hej!
Jag har inte tränat regelbundet på fleeeeeera år, kanske 4-5. Bara något enstaka pass här och där, kanske 5ggr om året. Jättedåligt jag vet.
Nu försöker jag och min sambo bli gravida, började den här månaden. Vet att motion är viktigt då, men är det farligt att börja träna nu? Hur ska jag tänka? Om jag blir gravid, kan jag fortsätta träna då? Skulle vara så snällt om du kunde svara då jag inte vet varken ut eller in...

Free_r

Grattis till ett bra köp!
Och kan bara instämma, helt rätt att handla lokalt av den mindre butiken. Du kommer få grymt bra service, både personligen och på din hoj!
Ett plus i kanten att du även fått experthjälp att hitta rätt cykel ;)

Svar: <3
Malins Blogg

Malena

Riktigt snygg var den. :)Jag försöker också handla lokalt. Det känns viktigt då många butiker har försvunnit i vår lilla stad! En sak som jag ibland funderat över är varför moderna cyklar inte har några sänkskärmar!

Anonym

Vad heter modellen på cykeln?Jättesnygg!!

Svar: Scott Contessa :)
Malins Blogg

Anonym

Vad heter modellen på cykeln?Jättesnygg!!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »