När ett tomrum fylls

Hej vänner!
 
Vad kul att ni gillade videohälsningen igår! Det är ju egentligen väldigt enkelt att göra för mig så kanske ska vi slänga in det lite oftare? Mamma sa dock på telefon att jag såg väldigt trött ut och ja, det stämmer nog, men asch, jag får bjuda på det. Jag är ju trött, haha!
 
Dock är jag inte trött i skrivande stund utan full av energi efter en magisk morgontur med cykeln. Jag trampade upp till Norra Berget imorse för att utforska stigarna där och WOW, jag blir bara mer och mer kär i MTB-cykling för varje gång. Det är så himla kul och jag älskar känslan att det fyller ett tomrum i hjärtat efter en passion. Som jag nämnt tidigare så är jag ju uppvuxen på hästryggen och när jag sedan la det på hyllan tog skidåkningen över. Men sedan flytten från Åre har det liksom inte kommit någon bra ersättare. Förrän nu då och jag älskar det!
 
 
Jag cyklar i kläder från Röhnisch vilket fungerar superbra för mig. Näst på inköpslistan är ett par nya glasögon som passar ändamålet bättre samt en smidigare ryggsäck. MTB-skor och att sitta fast i pedalerna tror jag att jag sparar tills efter vintern. 
 
Nu ska jag strax åka över till andra sidan stan och plocka upp någon jag tycker om, hihi, och efter det ska vi åka upp till Östersund för att hämta lillhjärtat. Längtar! ♥
 
Happy Sunday!Kommentarer

Åh, mtb är så roligt! Började när jag skadade foten och inte kunde spela fotboll, men när jag kunde börja spela igen så blev det inte så mycket mer cykling tyvärr och så har jag en alldeles för dålig cykel också tyvärr :( men roligt att du har hittat sporten!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »