ALL-IN

God morgon vänner!
 
Igår hade jag en sådan där bakslagsdag sjukdomsmässigt sett. Det blev för många timmar och för intensivt på jobbet vilket slog ut mig helt. Det är så svårt att hitta balansen då jag älskar mitt jobb, alltid vill göra ett bra jobb och alltid går all-in när jag är på jobbet. Att gå på halvfart när jag är där fungerar inte riktigt däremot måste jag försöka hålla mig till min halvtid. Ösa på när jag är där men gå hem när jag ska. Ett litet fredagslöfte till mig själv så här på förmiddagen.
 
Idag tog jag sovmorgon men ska strax knata ner mot jobbet. Snön vräker ner utanför och det känns jättemysigt. Vi har i princip haft noll snö fram tills nu, vilket jag kan erkänna varit skönt, men nu är snön välkommen både för ljusets och julstämningens skull. Ikväll har vi planerat middag och Idolmys ute i Juniskär - inte så svårt att gissa vem vi hejar på? Go Simon!
 
Happy Friday ♥
 
 
Fick höra här om dagen att jag har mycket Sportsgymkläder och ja, kanske får hålla med på den? Haha! Det där med ny telefon måste jag också ta tag i. Fotar så mycket med mobilen så det är trist att alla bilder blir så grusiga. Spricka rakt över kameran både fram- och bak tyvärr. Tror även telefonen är vattenskadad. Får bli helgens projekt kanske?
 
Kram på er!Kommentarer
Anonym

Imorrn söndag verkar d som om Simon ska spela i Sundsvall?! (enligt hans instagram)

Anonym

Imorrn söndag verkar d som om Simon ska spela i Sundsvall?! (enligt hans instagram)

Anonym

Imorrn söndag verkar d som om Simon ska spela i Sundsvall?! (enligt hans instagram)

» Mari

Du är otroligt stark som skriver om allt detta. Jag imponeras av dig! På många plan..
Jag vet själv hur livet plötsligt kan ta vändning. Men i mitt liv på ett annat sätt. Men ja, det är som du säger, det är nära och kära som betyder. Allt.
Kram på dig fina du!
Jag är tillbaka i Sundsvall förresten :)

Svar: Tack Mari <3 Men vad kul, hör av dig om du vill ta en kaffe någon dag! Kram!
Malins Blogg

» Mari

Sv. Det ska jag absolut göra :) Vore jättetrevligt!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »