Byggare Jolie

God fortsättning vänner!
 
Frostmorgonrocken, Olofgosedjuret och pyssel/målargrejer gick hem som julklappar hos Jolie men årets julklapp blev utan tvekan snickarebältet från mormor och morfar. Vart idéen önskan kommer ifrån från början vet jag inte riktigt men hon har tjatat om i månader att hon vill ha ett snickarbälte. Försökt bygga sig ett eget med hjälp av papper, sax och lim. Så lyckan blev total när det tillslut låg där i ett paket och dessutom med RIKTIGA verktyg. Nu återstår bara att lista ut vad hon ska snickra ihop. Jag tänkte renovering light i vår hyresrätt men Andreas var mer inne på att bygga en fågelholk med henne vilket kanske är mer lämpligt, hihi!
 
 
Vi spenderade hela julafton i Juniskär och lillhjärtat höll i till 23:30 på kvällen innan hon tillslut somnade och en halvtimme efter det brummade vi in till stan igen. Även gårdagen spenderades där ute till sen kväll och vi ska strax åka ut även idag. Så skönt att mysa på i idyllen utanför stan sådana här dagar.
 
Kram kram!Kommentarer

Vilken lyckad julklapp!

Svar: Ja, super :) God fortsättning!
Malins Blogg

Vad fint :-)

» Minna

Måste bara lämna en kommentar och säga hur glad jag blev av din header, en riktig lyckospridare!!

Svar: Tack Minna :)
Malins Blogg

Sama

Klart man vill ha verktyg och verktygsbälte! Helt rätt Jolie (hälsar hon som utbildade sig till möbelsnickare på gymnasiet, finns inget roligare!)! :D

Svar: Åh vad kul att du är utbildad möbelsnickare! Visste jag inte alls :)
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »