En fågelholk

God morgon vänner!
 
I soligt men ack så kyligt midvintervädet byggde de igår ihop en fågelholk mina två kärlekar. Jag är så imponerad av Andreas att han har sådant tålamod med Jolie och i lugn och ro låter henne hammra in spik efter spik trots att snittiden per smik är långt över en minut. En annan har ju som inte samma tålamod kan villigt erkännas. Mitt tålamod har förvisso utvecklats enormt sedan Jolie kom till världen men något första pris i den klassen lär jag aldrig vinna, haha!
 
 
Nu sitter jag och dricker kaffe, bloggar och myser under min värmefilt som jag bland annat fick i julklapp av A. Jag är så frusen av mig och vår lägenhet blir så kall om vintrarna så där gjorde han en fullträff. Ska strax väcka upp Jolie som fortfarande (!) sover för att sedan lämna henne hos sin pappa. Jag jobbar ett par timmar idag över dagen och sedan ryktas det om en tur på mellandagsrean i eftermiddag.
 
Annars längtar vi mest efter nyårsafton just nu - jag fick sms av denna tjej igår där de efterfrågade bärhjälp i flyttkaoset nyårsafton till ära. Kan knappt tro att vi i princip bor grannar snart jag och min älskade vän ♥
 Kommentarer
Sama

Och det som är så mysigt att snickra med barn, Malin? I deras takt - jag älskar't! Tur att du/hon har A då som rycker in :)
Och så glad jag är för din/er skull att snart ha era kära vänner nära, lyx<3

Svar: Haha, jag har inget tålamod alls jag varken till snickeri eller pyssel utan det är A som får stå för det ;) Tack vännen, känns helt otroligt att snart få ha dem så nära <3
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »