En liten bloggsallad

Hej vänner!
 
Efter en helmysig helg är nu vardagen igång igen och det med full fart. Jag kommer dock leva på helgens energi länge, speciellt lördagskvällen då jag & A gick ut på dejt, käkade tapas, drack cava och testade drinkar nästan in på småtimmarna. Vi har ju haft en del sjukdomar och uppförsbackar här senaste månaderna så lördagskvällen var välbehövlig på så många plan!
 
 
Annars kämpar jag på med den där fina balansen mellan lagom och för mycket. Fortsätter testa mediciner och hitta ett sätt att få vardagen att fungera. Känner mig frustrerad att orken inte räcker till då jag vill så mycket. Men små steg och positivt tänk. Step by step!
 
På onsdag ska jag förresten till Uppsala och göra MR av mitt bäcken. Mitt i epilepsi-karusellen lever ju bäckenskadan kvar så nu tar jag nya tag med den parallellt med det andra. Cellprovstagning på torsdag var det visst också. Lika bra att stöka undan allt nu så kanske jag har en chans att gå igenom besiktningen till 2016, haha!
 
Kram på er!Kommentarer
Madelene

Kan du inte skriva lite mer om bäckebskadan och hur den behandlas osv. nu? Tack för en härlig blogg och jag imponeras över din styrka att se saker positivt och alltid försöka hitta nått positivt. Ha en härlig jul! Kram

Svar: Tack Madelene för fina ord! All aktuell info om min bäckenskada finns i kategorin för samma namn. Har inte hänt så mycket på senaste månaderna på grund av min epilepsi. Detsamma till dig! Kram!
Malins Blogg

Malena

Kvällen låter härlig och det är du/ni så värd efter allt som varit. Instämmer i föregående kommentar att man får beundra din förmåga att se det positiva! Jag håller tummarna för att allt går framåt på bästa sätt. Kram!

Svar: Tack Malena, det värmer att höra <3 Kram!
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »