För kung och fosterland

Hej vänner!
 
Vi har haft en helmysig eftermiddag med Luciafirande på Jolies förskola följt av pepparkakshusbygge här hemma. Eller ja, mer dekorering än bygge, jag köper en sådan där färdig byggsats varje år och är mer än nöjd att mitt engagemang åtminstone sträcker sig så långt, haha!
 
Lussefirandet var som alltid utomhus och det är ju perfekt så att alla nära och kära kan vara med. De stora sjöng för kung och fosterland medan de mindre mer såg ut att fundera på vad som var på gång. Jolie är ju född på andra sidan årsskiftet så jag är glad att vi har ännu ett luciafirande på världens bästa förskola att se fram emot nästa år.
 
 
Bilderna är från ifjol julafton då Jolie fick gå loss på pepparkakshuset med hammaren i väntan på tomten. Hon har sådant bra minne och minns sådant som hänt för både ett och två år sedan och traditioner är viktiga för fröken så gissar att vi kommer köra på samma variant i år. 
 
Hoppas ni har haft en fin måndag idag!Kommentarer

Så mysigt! Älskar traditioner! Ska minsann ha de med mina barn med! ❤️ Men än är dom så små så de får komma nästa år!

Svar: Ja, så mysigt att skapa sina egna traditioner med barnen <3
Malins Blogg

» ISA

aaah känns ändå såå befriande att få gå loss med hammaren ;)

Så mysigt med pepparkaksbygge!

Svar: Ja, supermysigt :)
Malins Blogg

» Tess

Det där har vi också som tradition ända sedan vårt barn firat sin andra jul (han var bara 4 månader på den första). Han tycker det är jättekul! :-)

Vilka härliga bilder :))

Svar: Tack :)
Malins Blogg

Gud vad roligt! :D Kanske borde göra sånt här hemma också! :)

Svar: Ja, gör det, väldigt uppskattat :)
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »