Jul i Norrland

God kväll i stugorna!
 
Mår ni bra och njuter av juletider eller är ni mer inne i julstressen? Jag har helt klarat mig undan julstress i år och försöker njuta så gott jag kan. Däremot är jag stressad över jobb och sjukdom men samtidigt tacksam för livet och att jag nu mår mycket bättre än tidigare i höst även om vägen till mål fortfarande är lång. 
 
Snön fortsätter att lysa med sin frånvaro här och jag som är uppvuxen i och alltid firat jul i Norrland börjar nu känna mig smått frustrerad. Det är ju så svårt att hitta julstämningen på riktigt utan det vita guldet. Igår klädde vi till och med granen jag och Jolie, allt för att hitta julstämningen, och för oss är det rekordtidigt. Vi klär den alltid dagarna innan julafton annars.
 
Har ni snö eller försöker ni också fixa julstämning på annat vis?
 
Kyligt och frostigt men ingen snö så långt ögat kan nå...
 
I eftermiddag åkte jag och Andreas ut till Birsta för att fixa med årets sista julklappar. Flängde ut och in i alla affärer och pausade till slut för att fylla på med mat och energi varpå Andreas surfar in på Jolllyroom så det slutade med att vi beställde alla julklappar därifrån. Jag skrattade så att vi satt i Norrlands största shoppingcenter och onlineshoppade. Men det är ju så smidigt :)
 
Lillhjärtat sover hos sin pappa i natt så jag ska passa på att försöka sova ikapp efter flera vakna nätter med hemsk hosta för lillgumman. Strax sängen här med andra ord - jag har nästan helt slutat att kika på TV på kvällstid, prioriterar sömnen så här års då den är superviktigt för mig.
 
Kram & Natti från tröttmössan här ♥Kommentarer

Även om vi ska fixa dom sista klapparna idag så är jag ändå lugn och känner mig inte stressad. Däremot är jag nervös över att alla klappar jag beställt inte kommer idag, trots man beställde en dag innan sista beställningsdag!
Men inget att göra ät, får väl låta dottern måla en teckning å skriva vad de dom ska då!? Eller nått sånt i värsta fall!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »