Klackarna i taket

Hej vänner!
 
En tröttis bloggar här idag då senaste dagarna har varit intensiva men så himla mysiga. Tidigt i fredags morse åkte jag och min kollega Linus upp till Östersund för en teambuildingsdag tillsammans med kollegor från Östersund och Åre. Vi har under hösten gått en utbildning i just teambuilding och lärt oss massa om hur vi kan stärka oss själva, andra och varandra som grupp. Mycket uppskatat och lärorikt. Jag har förmånen att jobba för ett företag som jobbar lika mycket med hårdvaran som mjukvaran vilket jag tycker är jätteviktigt. Mår personalen bra mår företaget bra!
 
Utbildningsdagen följdes av vår årliga julfest på Marité vilket var en dundersuccé. Sisådär med maten och underhållningen kanske men vad gör det när kollegorna a.k.a kära vänner var med, skratten var många och klackarna så småningom slog i taket. Sammanfattningsvis en fantastisk kväll med ett fantastiskt gäng!
 
 
Runt två tiden igår eftermiddag var jag hemma i Sundsvall igen och efter att ha sovit två timmar i Andreas famn, ätit kinamat och surrat ikapp tyckte vi det var en grym idé att åka till gymmet för lite lördagsträning. Låt oss säga att idén var mycket bättre i soffan än väl på plats, haha. Alla pass blir inte på topp men det var roligt att vara iväg ändå och även det lilla räknas. 
 
Nu sitter jag i soffan och Andreas är iväg och spelar innebandy. Jag funderar på att knata bort för att heja på men känner att verkligheten börjar komma ikapp med trötthet och anfall. Roliga dagar straffar sig epileptiskt sett men lönar sig psykiskt sett. Det mentala är för mig lika viktigt som det fysiska så jag får leva med den smällen idag. Helt klart värt det.
 
Har ni haft en trevlig helg?
 
Kram & glad fjärde advent ♥Kommentarer

Bra jobbat :-) Du verkar ha koll på din kropp :-)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »