Många bäckar små

Hej bloggisar!
 
Jag sitter uppkrupen i soffan och ska alldeles strax hoppa i säng. Gruvar mig lite för att torka håret först då jag är helt nyduschad. Mitt hår är ett projekt i sig och det tar 30 minuter att tvätta det och 30 minuter att torka det. Utan att överdriva. Sen får en lägga på 30 minuter till om det ska plattas eller lockas. Tjockt hår i all ära men mitt är för tjockt för att kunna hantera smidigt på något sätt och vis. Hej i-landsproblem!
 
Vågar knappt skriva det men jag kröp i säng redan klocka åtta igår kväll. Jag var helt slut efter dagen i Uppsala. Att testa mediciner i kombination med EP-anfall tar på krafterna. Dosen jag äter nu fungerar så länge jag är hemma och tar det lugnt men den fungerar inte i praktiken i verkliga livet så som vardagen ser ut. Men tålamod var det så ska vi nog reda ut det med så småningom.
 
Magnetröntgen i Uppsala gick jättebra och jag ska få svar inom en vecka. Uppdaterar er såklart då vad som händer och sker beroende på vad jag får för svar. När jag var klar på sjukhuset mötte jag upp världens bästa Nilla för en fika och surra ikapp. Ni som hängt med ett tag vet ju att vi lärde känna varandra via kommentarsfältet här i bloggen - så coolt! Det är inte ofta vi ses men många bäckar små blir stora om man tar till vara på dem ♥
 Kommentarer
AnsoAnna

Det är som mitt hår. Jag måste verkligen planera när jag ska tvätta det med tanke på allt arbete det tar att få ordning på det efteråt. Puh!

Skönt att det gick bra med MR!
Kram

Svar: Skönt att höra att jag inte är ensam, blir tokig på allt hår som aldrig tar slut, haha :) Kram och tack <3
Malins Blogg

Nilla :)

En timme här och en där, allt vi kräver, hi hi <3<3<3

Svar: Precis <3 Puss gumman!
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »