A piece of home

Jag har senaste året haft väldigt stor hemlängtan till Åre och det blir svårare och svårare att åka därifrån vid varje besök nu för tiden. Egentligen trivs jag på det stora hela bra i Sundsvall men i hjärtat kommer Åre alltid att vara hem och det är väl därför det blir lite, eller mycket, haha, känslomässigt till och från. 
 
Det har därför numer blivit obligatoriskt med ett besök i "Jämtlandshörnan" på ICA Åre vid varje besök innan hemgång till Sundsvall. Det är som en liten butik i butiken med enbart lokala inslag. Älskar att spana runt där, inspireras av entreprenörskapet och drivet som finns i Jämtland och till sist välja några godbitar att köpa med hem till Sundsvall. 
 
Små detaljer som påminner om hem i inredningen. Det lilla som gör så mycket. Visst är det konstigt också hur olika innerbörden av ordet hem kan vara? Hem för mig är just nu två olika saker. Hem som hemma i lägenheten och staden där vi bor. Hem som i Åre/Jämtland där hjärtat förmodligen alltid kommer att vara ♥
 
Vart är hem för er?
 
Home is where your heart is... Ett fint ordspråk som stämmer så väl!Kommentarer
Linda

Hej Malin!
Jag är en tjej som skulle vilja utbilda mig till lic. personlig tränare, men först om något år. Jag undrar om du skulle kunna ge några tips på böcker som du har fått läsa i din utbildning? Så att jag kan börja tjuvläsa lite innan jag går utbildningen :) Tack på görhand!

Hanna, mamma till Elliot.

Jag kommer ifrån en förort till Sthlm, men flyttade för fem år upp till Härnösand.
Känner mig hemma här nu till slut, men mitt hjärta kommer alltid klappa för huvudstaden =)

Malena

Mitt hem just nu är vår villa mitt i en småstad, men längtan till landet gör sig påmind ofta, ofta. Vi har en tomt på landet som jag hoppas ska bli vårt framtida hem!:)

Malena

Mitt hem just nu är vår villa mitt i en småstad, men längtan till landet gör sig påmind ofta, ofta. Vi har en tomt på landet som jag hoppas ska bli vårt framtida hem!:)

Helena

Forstår hva du mener... Jeg bor i en forort til Oslo siden 11 år tilbake,med man å barn så mitt hjem er her men samtidlig så sæger jeg hem når jeg skal til Sverige å Bollnæs också..for der er jo mine røtter,Barndomsvænner å all familj💖😊

Krya på deg,vi har också hatt influensan i hus i helgen...


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »