It's my Birthday!

God morgon vänner!
 
Upp och ner, ner och upp, landsväg eller MTB, MTB eller landsväg? Tävlas på cykel ska det göras i sommar men frågan är i vilken gren? Just nu lutar det faktiskt mot landsväg då fördelarna väger tyngre där. Jag har kikat på två, evenutellt tre, lopp där som reserv för de inplanderade MTB-loppen. Hoppas kunna ta ett beslut i veckan så jag kan anmäla mig och sedan fokusera till 110% på min träning. 
 
Ytterligare en fördel med landsväglopp är cykeln nedan. Perfekt som första racercykel och SÅ snygg. Kära Team Sportia / Scott, jag kan gärna ta en sådan här goding i födelsedagspresent. För ja, den här bloggaren fyller visst 27 år idag. Huvva, huvva, vid 25 år hade jag min första officiella ålderskris. Den 26:e födelsedagen gick hur bra som helst men nu känner jag av den där nojjan lite igen. 27 år. Det är verkligen vuxet!
 
Hur gamla är ni förresten? Vad har vi för åldersmix här inne?
 
Happy Tuesday!
 Kommentarer
Josefin

29 år.
Du har en dotter och ett bra jobb. Det väl mycket bra vid 27 års ålder? :)
Grattis på födelsedagen!

Svar: Ja, absolut! Ingen åldersnoja över att jag inte "hunnit med" något i livet, har massa grejer att vara glad, stolt och tacksam över. Är mer siffran i sig på nåt vis, haha :)

Tack så mycket!
Malins Blogg

Linda

Jag fyller 29 i sommar och känner mig inte ett dugg vuxen än! Är det bara jag som längtar efter att få fylla 30? :) Jag har någon konstig tanke att jag äntligen kommer att få känna mig lite mer vuxen med en 3:a i början ;P

Svar: Haha, nej fy, jag längtar inte till 30, skulle gärna stanna åldern här och nu ett tag ;) Men å andra sidan är jag säker på att det kommer kännas okej när jag väl är där, Hoppas jag i alla fall ;)
Malins Blogg

Grattis! Hoppas du får en bra födelsedag :) Jag är också 27, har väl haft åldersnoja sen jag var 20 :p men det börjar kännas mer okej att fylla år nu än för några år sen.

Svar: Tack! Haha, skönt att det blir bättre med åren :) Hoppas det fortsätter så!
Malins Blogg

Anonym

27 i sommar, känner lite lika över siffran men glad över allt jag hunnit med :) hoppas du för en strålande dag, grattis på födelsedagen!

Svar: Tack snälla!
Malins Blogg

Madelene

Grattis! 27 år jag med. Jag ska cykla halvvättern tillsammans med några släktingar. Ska bli kul. Behöver börja träna bara 😁 jag tycker mtb är roligare då det händer lite mer och man cyklar i skogen, förra året körde jag halva cykelvasan.

Svar: Tack! Åh vad kul med cykeltävling! Jag är egentligen mer inne på MTB jag med men tror att landsväg kan bli riktigt skoj det med :) LYCKA till på halvvättern!
Malins Blogg

Britt Heidi

HUrrra for deg som fyller ditt år!!! *synger høyt* :P

Den der sykkelen kunne jeg også tenke meg! Fy fabian så nyyydelig!

Jeg er straks 37 år, så 27 er jo bare barnematen men jeg har ikke nojja i det heletatt. Føler jeg har utrettet så mye allerede, har 4 nydelige barn jeg følger opp, er gift, har hund 7-seter, drømmejobben og eget hus. Alle mine drømmer har jo allerede gått i oppfyllelse, nå er det bare å nyte de neste årene. Og når jeg samtidig kan si at jeg trener og er sprekere nå enn i 20-årene, ja da kan jeg jo også sette "check" på den listen!

Grattis på dagen din! Håper du får drømmesykkelen i gave og at sykkel blir en ny favorittgren for deg:)

Svar: Åh, så härligt att läsa Britt Heidi! Jag hoppas jag känner detsamma om 10 år :) Glad för din skull <3 Jag är självklart nöjd här och nu också, men liiiiite åldersnoja smyger på ändå, hihi!
Ska ta och ge cykeln till mig själv i present tror jag, Team Sportia läser visst inte bloggen min ;) KRAM!
Malins Blogg

Grattis! :)
Jag blir 23 i maj. :)

Svar: Tack Erika! 23 gillade jag att vara, Jolies första år och jag kände mig ung men vuxen ;)
Malins Blogg

Linn

Grattis på födelsedagen Malin! Hoppas att du får en fin dag!
Jag är 32 år men tänker inte så mycket på det, det blir vad man gör det till. Så länge man har barnasinnet kvar blir livet roligare! ;)

Svar: Tack Linn! Har du helt rätt i :)
Malins Blogg

Grattis! jag är... eh, måste tänka... 26! Har fått galet svårt att komma ihåg exakt hur gammal jag är... får alltid tänka efter innan jag svarar haha. Ingen åldersnoja än, men tror att det nog kommer när det närmar sig 30, som tur är är min sambo 1½ år äldre, så kan alltid retas lite med honom att han snart närmar sig^^ Men skulle inte säga att jag känner mig så "vuxen" riktigt... trots utbildning,jobb, 2 barn, hus... kankse blir jag vuxen vid 30! :)

Svar: Haha, det är samma lika här, en är inte lika snabb på att svara på åldern nu som när vid 18..måste tänka till en gång eller två ;) Ja huga, tur det är ett par tre år kvar till 30, haha! Kram och tack!
Malins Blogg

Grattis på födelsedagen! 🎉 🌸 🎈

Själv blir jag 35 i sommar 😲🙈 börjar ha ångest! Hade ångest vid 25 också, men inte vid 30. För mig kanske slutsiffran 5 är mer jobbig, haha!

Svar: Haha, 5 alltså ;) Här är de visst udda siffror som inte går hem ;) Kram och TACK vännen!
Malins Blogg

Anonym

19! :)

» joe

Grattis :) Hurra hurra

Svar: Tack tack :)
Malins Blogg

Anonym

Fyller också år idag :) dock 31år så lite äldre 😁 läs om min resa här: url: http://misshandeltillvardags.blogg.se/2015/february/svajig-start.html

Svar: GRATTIS!
Malins Blogg

Berga

33år... Och ser framemot å se dig och den där cykeln på Måndagsklungorna på Alnö till våren och även Torsdagsklungorna runt Marmen :)
Landsvägscykel är underbart! :)

Svar: Haha, ja, i framtiden kanske, vem vet :)
Malins Blogg

sara

18

» Sara

Vilken fin! :) Grattis!

Svar: Tack Sara!
Malins Blogg

» Leona

Åh grattis på födelsedagen, jag fyller också år idag.
28 faktiskt :) Håller med, väldigt vuxet ;)
Hoppas du har en bra dag.
Kram!!

Svar: Åh, stort grattis! Väldigt bra dag att fylla år på ;) Kram!
Malins Blogg

Sofia

Grattis på födelsedagen!

Själv är jag 27, fyller 28 senare i år :)

Svar: Tack Sofia :)
Malins Blogg

Vilken snygg cykel! Jag har en hybridcykel från Scott.

Svar: Ja, den är så snygg :)
Malins Blogg

Hej Malin! Jag är 21 men fyller 22 om två månader. Jag tycker verkligen att du är en inspirationskälla när det gäller träning. Jag har ganska svårt att komma på nya övningar eller att komma igång med träningen efter ett uppehåll men när jag sen kikar in på din blogg så blir jag sjukt pepp! Jag hoppas att du har haft en bra födelsedag! Massa kramar!

Grattis :D själv är jag 22 år :)

» Lina

Grattis i efterskott! :) Funderar också på att önska mig en ny cykel när jag fyller år i sommar, då blir jag 25.

Kram

Gunilla

Hej! Jag är 48 år och tydligen äldst i detta "följar-gäng". Men åldern har ju ingen betydelse, eller hur :-) ? Jag känner mig minst 10 år yngre och springer mina löparpass på bästa tider någonsin. Otroligt att man kan utvecklas fastän man är så här gammal!!! ;-)

» Malin

Jag har precis fyllt 30, och hade något utav en 30- årskris! Vill inte alls bli äldre nu, utan kan tänka mig att stanna just precis här, haha :)

Alice

Jag är 23 år, men skall hinna studera flera år ännu så ingen stress eller åldersnoja!

Du har en superbra blogg! Keep going :)

Eva

Å, den cykeln var jättefin!
Tänkte du ha den för träning, eller även för lopp?

Ska själv börja cykla i sommar och träna för Vätternrundan nästa år (eller året efter) och behöver köpa cykel.

/Eva - 34 år.


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »