När mattan rycks undan

God morgon vänner!
 
Lite sparlåga här inne i dagarna två så där som det kan bli när energin inte riktigt räcker till. En nära anhörig till oss blev snabbt svårt sjuk och oron gnager i magen. Operation igår och jag håller alla tummar att vi får positiva besked idag.
 
Så vill denna fredag uppmuntra er till att ta hand om era nära och kära extra mycket. Gör det där lilla extra. Köp med en spontan bukett tulpaner från fredagshandlingen, dra ut stolen vid middagen, berätta att ni älskar personen. Små, små grejer som gör skillnad. Mattan kan ryckas undan från benen så snabbt.
 
Stora fredagskramar ♥
 Kommentarer
Malena

Du har så rätt! Hoppas det blir bra. Fin bild förresten. Kramar!

Svar: Tack Malena! Kram!
Malins Blogg

Anonym

Kram till dig!

Svar: Tack!
Malins Blogg

Renate Edelsvärd

Hej!! Tack för en mysig blogg 😃 Undrar vilka produkter du använder till din hy? Din hy är så fin 😜 Har du även tips på bra märke på löparskor?
Kram Renate

Svar: Tack Renate! Använder Garniers BB Cream dagtid, tvättar med ansiktstvål, lite olika vilken. Har tyvärr stora problem med min hy (syns inte alltid på bild) och just nu är den endast hyfsad i fas då jag äter antibiotika för den. Jag är ett stort fan av Asics när det gäller löpar- och träningsskor! Kram på dig
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »