Pulled Chicken Taco Style

 
Idag fick vi äntligen testa på Pulled Chicken Taco Style och jag vill varmt rekommendera rätten till alla stressade småbarnsfamiljer som snabbt och enkelt vill ha en god fredagsmiddag. Ja, såklart till er andra också, oavsett om ni har småbarn eller ej. Kycklingen sköter sig själv i ugnen under 30 minuter vilket är perfekt tid för att hinna hacka upp grönsaker, duka fram, tända ljus och liknande. Rätten går att variera i oändlighet, precis som med vanlig tacos, och vi åt den idag i tortillabröd. Extra plus att kycklingen var fylld med smaker utan att för den sakens skull bli stark. Barnvänligt med andra ord.
 
Nu sover lillhjärtat och jag sitter och smuttar på ett glas vin, bloggar, lyssnar på musik och flyger samtidigt iväg med tankarna. Vår familj har drabbats av cancer och det är omöjligt att inte ha en stor klump i magen av oro och illamående. 
 
Ta hand om varandra och hoppas ni får en fin kväll ♥Kommentarer

Mysigt :))

Super mumsigt :D

Linn

Vår familj drabbades också av cancer för några år sedan, som tur är slutade det i en lycklig utgång.
Jag känner igen din oroskänsla och kan tänka mig alla dina tankar som snurrar runt. Huvudsaken i ett sånt här läge är att stötta, finnas till, kramas och prata!
Jag hoppas verkligen att det kommer att sluta väl även för din familjemedlem!
Stor kram till dig!!!

Svar: Tack för peppande ord! Jag har haft olika sjukdomar runt omkring mig hos släkt och vänner men har fram tills nu varit befriad från just cancer. Så jag blev nästan chockad, även fast jag vet vilken hemsk sjukdom det är, så att se en nära bli så sjuk så snabbt. Usch, usch. Tack för att du delar med dig! Kram <3
Malins Blogg

» Thea

Åh! Verkar ju supergott!

Det är verkligen så gott dedär! :)

Vår familj har också tidigare drabbats av cancer, så vill ge dig och er tusen styrkekramar <33333

Svar: Tack Klara <3
Malins Blogg

❤❤❤


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »