Solutmaning vecka 9

Tidigt tycker vissa, inte en dag för sent tycker jag. Efter mörka november, december och januari är solen så välkommen och att den för värme med sig ser jag bara som plus. Snön smälter snabbt och kanske är det till och med vår på riktigt snart? Lite tidigt att hoppas på det men vårvinter duger gott åt mig och jag njuter av varje sekund.
 
Igår tog jag med kameran och en kaffetermos och tog sedan en promenad ner mot småbåtshamnen. Känner ni igen platsen? Det är där min headerbild är fotad. Jag satte mig på en parkbänk och ja, bara satt. Lyssnade på fågelkvittret. Andades frisk luft. Njöt av solens värmande strålar. Pausade. Helt fantastiskt!
 
 
Lovade mig själv när jag satt där att ta mig en liten promenad på lunchen varje dag nu kommande vecka. Hamnen är bara tio minuters promenad från jobbet och med värmen som var igår är det inga problem att äta lunchen ute så länge lunchen är förberedd för det. Min utmaning mot mig själva denna vecka får bli att samla solminutrar. Jag ska på riktigt klocka och se hur många minuter jag får ihop. Vill ni haka på?
 
Edit: Dagsljusutmaning får vi kalla det om solen inte väljer att kika fram :)



Kommentarer

Vad vackert! Och det där med lunch ute låter som en helbra idé :) Är bara solen framme så och man hittar en plats i lä så är det ju ett alldeles fantastiskt sätt att tanka sol och energi på :) Ska nog härma dig där om och när vi får hit solen :) Kram vännen!

Svar: Ja, det är så himla härligt med värmen och solen den bjuder på! Halkade efter idag på lunchen med att samla minuter så nytt försök imorgon :) Kram!
Malins Blogg

» clara

vackra bilder!

Vad härligt det låter. Jag hakar på!

Svar: Härligt Hanna!
Malins Blogg


Kom ihåg






Trackback
Annonsera här »