VAB, VOB & Jobb

Hej vänner!

Pjuh...vilken natt! Lagom till att min feber släppte så slog Jolies till och till på det astma- och kruppanfall. Huvva, huvva, lillhjärtat mitt ❤️ 

Att lämna henne hos Mattias för att åka till Åre på utbildning i jobbet lockade mindre idag men denna gången fick mammahjärtat ge vika. Pappahjärtat klarar det ju lika bra, men fy, inte kul att lämna när hon är sjuk.

Nu sitter jag på tåget till Åre och i VAB-kaoset imorse så glömde jag datorn hemma. Inte bra varken ur jobb- eller bloggperspektiv men jag får göra det jag kan från telefonen. 

Lillhjärtat imorse ❤️

Dag 1 i VAB-ruari är alltså igång. Eller VOB-ruari som det visst också kallas när man kombinerar jobb och VAB. För två år sedan hade vi 16 (!) VAB-dagar i februari så värre än så kan det ju inte bli. Hoppas jag ;)

Är VAB-tiderna igång hos er med?Kommentarer
Carro

Hej Malin!
Tack för en fin och väldigt inspirerande blogg!!! :)

Jag födde barn för två månader sedan och skulle bli superglad om du ville svara på ett par funderingar jag har :) Jag har kört promenader flera veckor i raskt tempo utan att känna något konstigt efteråt. Hade en bra graviditet och förlossning. Vad tycker du om att börja med spinning, crosstrainer och body pump? Finns det något man inte SKA köra förutom springa, hoppa och situps?

PS finns det någon särskild kategori här i bloggen där man kan läsa mer om mamma-träning?

Ha en fin dag!! Hoppas Jolie är bättre snart!!

Vabbruari har startat här med, hoppas hon kryar på sig <3


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »