Vill du jobba med mig?

Hej PT-vänner runt om i landet!

Just nu söker vi personliga tränare och receptionister till Sportsgym Scandinavia i Sundsvall. Det är en unik chans då en av tjänsterna är på heltid. Möjligheterna till utveckling är stora såväl på det yrkesmässiga planet som det personliga. Denna tjänst kan vara värd att flytta för med andra ord.

Så, vill du jobba med mig och mina fantastiska kollegor? Läs mer på vår hemsida www.sportsgym.nu (kan inte direktlänka från mobilen) eller dra iväg ett mejl till mig direkt. Sista ansökningsdag är 27 februari 2015.

Dela gärna detta inlägg och tipsa era vänner. Tack!
Kommentarer
Anonym

Hej Malin!
Jag skulle vilja utbilda mig till personlig tränare, men först om något år. Jag undrar om du skulle kunna ge några tips på böcker som du har fått läsa i din utbildning? Så att jag kan börja tjuvläsa lite innan jag går utbildningen :) Tack på förhand!

Svar: Hej! Under min PT-utbildning var alla böcker digitala och framtagna av min utbildningsorganisation. Har dock själv läst mycket egna böcker och letar ständigt nytt material att fördjupa mig i. "Människokroppen" är en enkel och lättläst bok i grundläggande anatomi, den kanske kan vara något att börja med? Stort lycka till, du har mycket roligt framför dig!
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »