Volvo V40 Cross Country

Hej vänner!
 
Jag vet inte om jag skrivit om det på bloggen eller bara nämnt det på Instagram men snart är jag bilägare igen. Mer specifikt om 1-2 veckor vilket känns underbart skönt. Har nu varit utan bil sedan första oktober och konstaterat att det inte var min grej. Dels har vi tiden det tar att ta sig mellan jobb, sjukhus, hem och dagis vilka är det ställena jag oftast förflyttar mig mellan. Dels har vi det ekonomiska. Trodde jag skulle spara mycket på att vara utan bil men det kostar med busskort, att inte kunna storhandla, resor till och från jobb på annan ort och liknande. Så i slutändan har jag faktiskt inte sparat någonting i jämförelse med när jag hade bil.
 
Efter mycket velande fram och tillbaka föll det tillslut på en Volvo V40 Cross Country. Det stod mellan en sådan och en Volvo V60. Även om V60:n är snäppet snyggare så passar V40:n mina och Jolies behov bättre och jag är övertygad om att jag valt rätt. Längtar otroligt mycket tills den kommer nu. Det är som när man bokar en klipptid vet ni, då vill man ju ha det gjort på en gång, helst igår. Likadant känns det med bilen - från att jag beställde den för 10 veckor sedan så har det känts som att jag inte klarar mig en dag till, haha :)
 
 
I övrigt är jag egentligen inte så bilintresserad så mer bilsnack än så här blir det nog inte i bloggen. Fick frågan om jag vill provköra innan jag bestämde mig men nja, vet liksom inte riktigt vad jag ska prova? Har den fyra hjul, en ratt, gas, växellåda och broms är jag nöjd. Har dock provkört den i efterhand och ja, det kändes bra. Vi gick för en vit, Jolie ville ha en rosa men där sa jag stopp, haha. Stod mellan svart och vit och det kändes egentligen hugget som stucket men jag gillar kombon vitt/svart på Cross Countryn. 
 
Är ni fler Volvoåkare här?Kommentarer

Jajjemän! Här kör vi v60 :)

Svar: Härligt Malin! Den är ju så snygg :)
Malins Blogg

Nej här kör vi en WV Sharan :)
Men jag gillar Volvo och är uppvuxen med dom!

Svar: Körde WV Passat tidigare, gillade den massa :)
Malins Blogg

Jag kör en vit V50, är uppvuxen med volvo och vill inte ha annat! Köpte V50 ny med alla garantier och försäkringar som ingår och jag ångrar verkligen inte att vi köpte en ny! När jag krockade med en älg så hörde Volvo av sig och tog hand om allt, vi hade iofs tecknat en extra försäkring, självriskeliminering så vi behövde inte betala en krona för det. Bästa försäkringsbolaget och bilen :)

Svar: Åh vad skönt! Känns jättebra med en ny bil och att allt är försäkrat, tryggt när jag är själv eftersom jag inte är så bilkunnig själv. Så vill bara att allt ska fungera och om det inte gör det så är det skönt att veta att verkstan bara är runt hörnet och att dom fixar det då :)
Malins Blogg

Pernilla

Våran våffla slog över till 51000 mil här om dagen. Kör också vit och den är så snygg!

Svar: Bra kört :) Ja, jag är nöjd med vita, än så länge i alla fall, haha!
Malins Blogg

Anonym

Vi har en äldre volvo,v40. Fungerande, men gammal som sagt.

Svar: Min första nya bil, känns galet, har också bara kört "gamla" innan :)
Malins Blogg

Annika

Hihi vad rolig du är! Själv har jag provkört/provsuttit flera olika bilar. Vitsen för mig att sitta nå och se bra då jag är rätt kort.

Annika

Hihi vad rolig du är! Själv har jag provkört/provsuttit flera olika bilar. Vitsen för mig att sitta nå och se bra då jag är rätt kort.

Annika

Hihi vad rolig du är! Själv har jag provkört/provsuttit flera olika bilar. Vitsen för mig att sitta nå och se bra då jag är rätt kort.

Svar: Haha, ja men det kan jag förstå, det är ju en bra anledning att provköra. Jag tänker mer att så länge bilen går framåt och växlar som den ska, vad mer kan jag upptäcka liksom, haha? :)
Malins Blogg

Carro. D

Självklart Volvo - bytte precis till en xc60 👍 uppväxt med Volvo och kommer aldrig byta märke! 😄

Svar: Åh, bra köp :) Jag har aldrig haft Volvo förut, nästan varit lite anti dem av okänd anledning, men nu är jag kär, haha!
Malins Blogg

Anonym

Införskaffade en V70 drive i somras, är mycket nöjd:) Nackdelen med vit bil (våran är också vit) är att smutsen syns mer än på en svart eller mörkare lack.

Sandra

Jobbar som inköpare på Volvo så jag blev glad när jag såg att du köper Volvo! Och ja uppenbarligen kör vi också Volvo, det får man ju göra när man jobbar där 😄

Japp, här är en! Vi fick byta ut vår lilla Ford Fiesta mot en mer familjevänlig bil, en Volvo V60. Älskar att köra den! :) Och åka med också för den delen.


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »