Workout School - Sammanfattning!

Hej alla träningsskolans deltagare!
 
Jag vet inte vart jag ska börja riktigt men jag börjar med att TACKA er alla för att ni var med mig i satsningen, för engagemanget och för responsen. Det har varit så otroligt kul och jag längtar efter att få göra detta med er igen. Målsättningen med denna träningsskolan var att gå från att komma igång till att hålla igång. Passen jag har givit er har varit relativt enkla pass med basövningar. OBS - förväxla nu inte enkla som i icke-jobbiga utan jag menar enkla som i att lätta att få till. Två pass per vecka i fyra veckor. Det räcker. Mer avancerat än så behöver det inte vara. Man kan, om man vill, fortsätta snurra på dessa pass två gånger i veckan. fyra veckor i månaden, tolv månader om året om man vill och ändå få fantastiska resultat. Det behöver inte vara mer avancerat än så här. För att man ska hålla igång med träningen måste den, för de flesta, vara enkel och lättillgänglig och det är det jag hoppats att jag har lyckats förmedla med träningsskolan.
 
Det jag kommit fram till själv inför nästa gång är:
 
- Jag ska fota och skriva alla inlägg INNAN träningsskolan drar igång. Nu hade jag dem nedskrivna på papper men inte i form av färdiga blogginlägg att posta. Det skapade för mig dels en stress och dels blev jag väldigt sårbar när jag i slutet blev sjuk.
 
- Jag kommer att hålla mig till exempelvis endast träningspassen och ej fylla upp med promenader. Eller, jag kommer åtminstone göra det på ett annorlunda sätt. Märkte att ni var många som blev stressade av de dagliga promenaderna vilket inte var min mening. Nästa gång ska de förmedlas som en bonus och inget annat.
 
- Jag ska avsätta mycket mer tid. Jag blev tagen på sängen av deltagandet (över 100 stycken) och hade inte en chans i världen att hinna med och svara och peppa er som jag önskat. Däremot har jag läst varje kommentar och de har drivit mig framåt i arbetet - er respons är otrolig viktigt för mitt engagemang.
 
Jag tar gärna emot feedback av alla dess slag. Även gärna förslag på vad ni vill se i nästa träningsskola. Kanske ligger den alldeles runt hörnet... ;)
 
Återigen TACK hörrni och kör hårt ni som kör på nu i februari ett varv till. Jag finns kvar här för alla stora som små frågor.
 
STOR KRAM!
 Kommentarer
Lina

Snälla kör igång med ny trän skola pronto.

Svar: Vad skulle du vilja se i den träningsskolan Lina?
Malins Blogg

Britt Heidi

Jeg har ikke fulgt treningsskolen denne gangen, men trent, det har jeg! :) Må bare få lov til å si at jeg synes det er fantastisk med det engasjementet du har og at du gjør dette for oss lesere er supert!

Du er superduperfantastisk!

Good helg! Snart! Og plutselig får du lekkerbiskenbilen også !

Ida A

Tack själv! För det fina upplägget som gjorde det möjligt att anpassa deltagandet till sin egen nivå och för ditt engagemang och pepp :)

Lina

Lite nya övningar mer cardio. Inget avancerat men inspirerande med lite nytt. Träna 3 ggr per vecka. Vad sägs om det Malin?

Sandra

Tack för bra inspiration! Tyvärr missade jag slutet av månaden pga förkylning och njursten men det är jättebra att dina träningspass går att köra närsomhelst utan massa förberedelser och tillbehör.

Frida

Tack för din träningsskola. Jag har sett fram mot varje pass och faktiskt längtat efter måndag och torsdag, vilket jag faktiskt fortfarande gör och jag har nu börjat om med passen! Känns jättebra! Tack!

Vad kul att det var så många som var med!

Hanna

Tack för att du drog igång det här. Det har verkligen gett mig mersmak och jag har gillat enkelheten i att faktiskt få till träningspass hemma. Kör gärna igen. Kanske en löparskola till våren vore något?

Vart kommer de mönstrade tränings tighsten ifrån? Mer bilder på din shopping!! :D Galet snygga, måste ha :D

Svar: De är från Röhnisch, finns på deras hemsida :)
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »