Bokslutstider

Hej vänner!

Jag trodde jag som vanligt publicerat dagens inlägg i träningsskolan vid midnatt men ser nu att jag helt har missat det. Hur som helst är det utomhusaktivitet, frisk luft och motion som står på schemat idag. Nästa träningsdag har vi på måndag. Dagens inlägg kommer att komma upp senare men hojtar till redan nu om ni är några som är osäkra.
 
Själv sitter jag med bokföring, momsredovisning och bokslutsförberedelser idag. Jag hade halvt glömt av det där med bokslut eftersom jag inte lever i "eget-företagare-världen" helt ut längre men så kom januari och Skatteverket har visst inte ändrat reglerna utan bokslut ska göras även i år, haha. Dock känns det ganska lättsamt eftersom jag drivit företaget på halvfart sedan april och att det faktiskt legat helt vilande här i höst. Jag är fortfarande lite osäker på framtiden kring företaget men jag har en del planer. Känner mig inte alls stressad över det utan jag tar tag i det när jag är redo.
 
Dagens hemmakontor ♥Kommentarer

Hihi jag undrade om nåt hade hänt först. Jag klickar alltid in på din blogg det första jag gör när jag vaknar och blev så paff när det inte fanns ngt nytt inlägg :) Men jag gissade att det var promenad utomhus som gällde. Dock så är vädret här inte det bästa (storm, regn och snö) så jag ställde mig ist på crosstrainern här hemma och öppnade fönstret på vid gavel, när lilleman ändå låg och sov sin middagsvila. Det gäller ju att vara påhittig ;) Gjorde lite magövningar med efteråt bara för att jag var så sugen på det. Märker att jag gärna faller tillbaka till onyttigt leverne så fort jag tar en vilodag (igår blev det massa godis och även kladdkaka på kvällen) men tänker att en dag i veckan borde ju vara okej att få frossa lite. Idag har jag gömt godiset längst in i skafferiet och hoppas att jag inte faller tillbaka utan håller det till just en dag i veckan. Stor kram på dig vännen!

Anonym

Jag tvingade med både man och son på pw i snålblåst och underkylt regn. Jätteskönt nu när vi är inne igen. ;-) /Cina

Linda

Blev också förvånad när det inte fanns något inlägg imorse. Har tillbringat dagen med både utelek med båda barnen, snöskottning på gården (vi har fått massor de senaste dagarna) och sen på badhuset med stora dottern. Härlig dag med massor av roliga aktiviteter. Nu blir det mys resten av kvällen. Har också lite svårt att skärpa mig på helgen, lätt att det blir onyttigt.

Linda ♡

PromenaD i storm och piskande regn sen har jag hängt med mannen på gymmet. Lärde lite axel och rygg övningar sen promenerade jag hem igen. Fin lördag till er ♡


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »