Forma kroppen och maximera din prestation

Hej vänner!
 
Efter en försovning i morse, ett astmaanfall på grund av kylan, en trasig barnvagn och ha lämnat in gårdagens handlingslista i stället för Jolies tider till förskolan i morse så körde jag igång denna jobbmåndag. Det har varit en intensiv måndag med tre guppträningspass och en PT-klient och däremellan administrationsjobb. Känner mig trött men väldigt nöjd med dagen som trots att starten inte var optimal blev väldigt bra. Jag nollställde efter incidenterna i morse och bestämde mig för att ha en bra dag vilket gick jättebra. Jag tror att vi kan påverka väldigt mycket genom att välja hur vi hanterar händelser, stora som små, i vårt liv.
 
Nu har jag slagit mig ner i soffan för att läsa Forma kroppen och maximera din presation av Jacob Gudiol och Nicklas Neuman. Jag började läsa den våren 2013 och läste nog 60-70% av boken men sedan kom livet emellan med separation, jobb, flytt, mer jobb, livet som ensamstående, mer jobb och lite mer jobb på det. Så energin har inte funnits där kvällstid. Jag har nog inte ens haft tanken på att försöka läsa en bok. Men så i helgen upptäckte jag plötsligt att både tiden, lusten och energin fanns där igen vilket var en underbar känsla på fler än ett sätt. Så nu är jag igång igen.
 
Jag älskar böcker, bloggar och artiklar som är byggda på vetenskap. Jag har svårare för sådant som är byggd på människors egna upplevelse. Till exempel kändisar som utan utbildning ger ut träningsböcker bara för att de är kända och gillar träning. Det kan lätt bli väldigt fel. Hur som helst Forma kroppen och maximera din presation är baserad helt på vetenskap och har referenser till samtliga studier i boken. Dessutom är den väldigt lättläst så jag kan varmt rekommendera den. Kan även rekommendera er att följa Jacob Gudiol som jag ofta låter mig inspireras och läras av. Han är otroligt duktig och påläst med stor kompetens!
 Kommentarer
Anonym

Har gått i samma klass som Nicklas, den ena författaren till boken. Helt otrolig kille med ett driv och ett enormt intresse för hälsa och träning. Har inte läst boken än men blev sugen nu :)

Svar: Ja, läs den! Väldigt bra tycker jag (om man är intresserad av ämnet såklart, haha) :)
Malins Blogg

» Rosi

Den boken ska jag skaffa mig:)
Var kan man följa Jacob Gudiol?
By the way... Du har en mkt trevlig blogg. Gillar bland annat dina träningstips (övningar)

Svar: Jag följer honom på Facebook och klickar mig in till hans blogg via länkar där :) Leta rätt på Träna Styrka så hittar du honom :)
Malins Blogg

Den boken ser intressant ut :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »