Like the 70's

Gissa om vi har roligt med vår nya leksak här hemma? Jolie har önskat sig en polaroidkamera, eller direktbildskamera som det egentligen heter, sedan i somras och det var så kul att igår äntligen få ge en till henne. Jag beställde den faktiskt till julklapp åt henne men på grund av förseningar och otroligt dålig service av företaget jag beställde ifrån (Conrad.se) dök den upp i lådan först igår. Jolie fick idén om kameran från Diego, ni vet Dora the Explorers kusin, och ju mer jag tänkt på det ju mer har jag gillat idén. Kameran är ju något vi kan använda hela familjen och bilderna har verkligen sin charm då de skriker 70-tal av dem, haha :) 
 
Jag ska köpa ett fotoalbum i helgen som Jolie kan sätta in sina bilder i så tänkte jag att hon ska få skapa en bok med sitt eget 2015. Kul att få se foton ur hennes perspektiv och som hon vill dokumentera saker och ting. Vi har även satt upp ett snöre med klädnypor på en vägg här hemma där vi sätter upp "i-farten-bilder" från våra dagar. Kan visa er vid senare tillfälle!
 Kommentarer

Åhh, vill ha en sån kamera! :)

Svar: Ja, så kul!
Malins Blogg

Åh vilken ide

åh vill ha

Kul!! Och viken fin kamera! :-) Vår äldsta dotter fick också en kamera (en begagnad, men fullt fungerande) i julklapp som hon kan ta sina egna bilder med.. :-)

Svar: Så kul att de små får fota, Jolie älskar det och använder mer än gärna min systemkamera (under övervakning såklart, haha) :)
Malins Blogg

En sån vill jag ha! :-)

Svar: Ja, så rolig leksak ;)
Malins Blogg

Åh så kul! Wilma älskar att fota med sin lilla rosa digitalkamera, men detta är ju egentligen mycket roligare. Lite mer på riktigt!!

Svar: Ja, den är så kul! Även om man måste hålla tillbaka Jolie, hon kan ju inte skjuta 100 bilder på en gång som hon gärna gör med systemkameran, haha!
Malins Blogg

Madelene

Men så kul! Det får jag skaffa till min lilla. Kul att se från deras perspektiv. :)

Svar: Ja, verkligen!
Malins Blogg

Men vilken kul grej, smart att hänga upp en del också. /M

Svar: Ja, gillar den massa :)
Malins Blogg

Det är ju så fint med polaroidbilder, kul idé=)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »