Super Marble Run

Men hej på er!
 
Det var länge sedan vi "hejade" utanför träningsskolans inlägg känner jag. Jisses, gymbranschen i januari är, låt oss säga...intensiv. Pjuhhh! Kombinationen platschef och personlig tränare gör att jag mer eller mindre bor på jobbet för stunden. Men, nu är det helg och jag kopplar bort allt jobb för två dagar, så, HEJ på er!
 
Vi har haft en lugn mysmorgon här hemma jag och Jolie. Kaffe, soffmys, barnkanalen, nyhetsmorgon, läsning. För att sedan när vi vaknat till liv övergå till tornbyggning. Jag köpte byggsatsen till Jolie i födelsedagspresent och jag kan varmt rekommendera den. Perfekt syssla att göra tillsammans och vi upptäckte på Jolies födelsedag att det fungerade lika bra för äldre barn då de alla samlades runt den och hjälptes åt att bygga, testa och släppa kulor. 
 
 
Snön yr utanför fönstret och jag är inte helt i form så vi stannar nog inne ett par timmar till. Lovat Jolie att se om vi kan möblera om och fixa lite i hennes rum. Har ingen riktig idé men inspirationen kanske kommer om vi sätter igång.
 
Sista (!) inlägget i träningsskolan kommer upp senare under dagen.
 
Kram på länge!Kommentarer
» Leona

Mysigt med sovmorgon. Här vaknade första barnet kl sex och andra runt sju.
Fullt ös redan från start. Det positiva är att de brukar lugna ner sig efter några timmar :)

Svar: Sovmorgon vet jag inte, vi klev upp vid sju här, däremot mysmorgon utan stress :)
Malins Blogg

Men kul! Sån där måste vi kika på också :D Krya på dig vännen, vi saknar er, måste planera resa så vi veeet - ni ner eller vi upp!

Puss

Vilken rolig leksak!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »