Tävling i samarbete med Röhnisch

För att fira att ni alla varit och fortfarande är så FANTASTISKA med deltagandet i träningsskolan så kör jag nu en tävling tillsammans med Röhnisch. Tävlingen är självklart öppen för alla oavsett om ni deltagit i träningsskolan eller ej.
 
I prispotten ligger den mycket populära reflexvästen från Röhnisch som ni ser i bild nedan. Västen fungerar för alla tillfällen utomhus och förutom att den är säker och funktionell så är den också GALET snygg!
 
 
För att delta i tävlingen vill jag att du berättar när du skulle använda reflexvästen? På promenaden? I pulkapacken? På hästryggen? Tell me!
 
Lämna en kommentar och glöm inte mailadress så jag kan kontakta vinnaren. Tävlingen pågår till söndag 2 februari klockan 24:00. Lycka till!Kommentarer

Jag skulle använt den på de mörka hundpromenaderna :)

Anonym

Supersnygg! Jag skulle använda den på alla mina kvällspromenader.

Katarina Persson

HEJ
Jag cyklar varje dag till jobb och är ute med min hund varje dag flera gånger. Så den västen skulle vara på mig då, mycket fräck och härlig färg.
Kram Katarina från SKÅNE

Linda

I och med träningsskolan så har jag verkligen kommit igång med mina dagliga promenader, allt som oftast blir de dock av på kvällstid då reflexer är ett absolut måste. Skulle vara så roligt att få vinna denna snygga väst som en morot för att fortsätta promenera. Håller tummarna 😊

» Sanna

Snygg!! Jag skulle ha den då jag cyklar till och från jobbet (både mornar och kvällar då jag jobbar skift), och sen självklart på de få, men ack så sköna, joggingrundorna som oftast blir tidiga mornar eller kvällar :)

Åh, så fin! Jag skulle bära den här västen när jag är ute och springer och när jag cyklar till fotbollsträningarna :D

» clara

Jag skulle använda den när jag är ute och springer eller promenerar. Jag skulle också ha den jämnt nu när det är mörkt! jag blir alltid tillsagd att jag måste ha reflexer och att jag inte syns annars så det hade varit perfekt med en snygg väst! ;)

Anonym

Jag skulle använda den på alla mina kvällspromenader. Har sagt flera gånger att jag måste skaffa mig en reflexväst så att vinna en vore underbart! / Cina

Skulle använda den på kvällspromenaden med mina hundar, eftersom vi bor lite utanför stan är det väldigt mörkt så här på vintern, reflexväst hade passar utmärkt :-)

Jessica

Jag skulle använda den när jag cyklar till jobbet så jag syns nu i vintermörkret :-) Samt för löpning! Vilken snygg!

Den där vill jag gärna ha. Jag jobbar i stan men bor ute på landet och cyklar till och från jobbet (enkel resa 1 mil). Västen skulle vara perfekt då jag verkligen vill synas och måste synas också.

Lina

Vilken fin reflexväst. Jag skulle bla använda den till och från förskolan för att matcha Lovas rosa reflexväst. Sen på kvällspromenaden och förhoppningsvis snart joggingrundor, då jag tänkt sätta upp ett mål för både Vårruset och tjejmilen i är lär det bli några kvällar ute i mörkret! Roligt med en tävlig det uppskattas verkligen, körde igång med din träningsskola idag och hoppas få till en god vana!

Lina

Jag skulle använda den på Mona joggingturer, jag springer visserligen där det inte är några människor som ser mig men jag kan ju få känna mig snygg i alla fall. :)

Louise Berglund

Ååå, den är såå snygg! Jag skulle använda den på mina löpturer, har som mål att springa 6 stycken olika lopp i år.. Så måste komma igång igen, o min reflexväst är förstor :( hoppas på vinst nu:)

Sandra Lindberg

Med denna funktionella och urtjuuuusiga väst, skulle jag inte ha någon anledning till att inte ta mig an vinterns kvällslöpning. Den är ju dessutom toppen att dra på när man beger sig på tidiga cykelturer mot jobb.

Linnea Petersson

Jag skulle använda västen vid löpning kvälls tid och tidiga på morgonen. Jag pluggar till ssk och åker därför tidigt på morgonen då skullen denna även passa perfekt! Med en students ekonomi är det svårt motivera ett köp till en sån här snygg och praktisk väst :-)

Emelie Björck

I min vision-board i huvudet springer jag på ljumma kvällar närmare våren när snön lämnat vägarna. Då ska jag använda reflexvästen som ska matcha med resten av outfiten när jag svävar fram med lätta steg och är förjävla snygg! :)

Emelie Björck

I min vision-board i huvudet springer jag på ljumma kvällar närmare våren när snön lämnat vägarna. Då ska jag använda reflexvästen som ska matcha med resten av outfiten när jag svävar fram med lätta steg och är förjävla snygg! :)

Sara eriksson

åh, jag har velat ha en sån jättelänge :) jag skulle använda min när jag är ute och går med min dotter. Hon är liten änsålänge men jag vill lära henne att det är så viktigt att synas ute i mörkret och att reflexer kan vara snygga & coola. Färgen är ju to die for :) kram

Emsan

Den är så fiiiiin! Har tittat på att köpa den men ryms tyvärr inte inom min budget :/ Min bästa egentid är när jag får lämna man och småbarn hemma och powerwalka 45 minuter med en riktigt bra podcast i lurarna, men jag drar mig för det nu när det är så mörkt. Längtar till våren eller när jag har en snygg reflexväst som pushar mig!

Emsan

Den är så fiiiiin! Har tittat på att köpa den men ryms tyvärr inte inom min budget :/ Min bästa egentid är när jag får lämna man och småbarn hemma och powerwalka 45 minuter med en riktigt bra podcast i lurarna, men jag drar mig för det nu när det är så mörkt. Längtar till våren eller när jag har en snygg reflexväst som pushar mig!

karin

Självklart på hästryggen! Är så grymt less på de stora gula västarna, som jag dessutom är rädd ska repa min sadel meddragkedjan.

Wenche iskander

I denna fina väst
Skulle det bli en fest!
Att på mörka vägar vandra
Och synas jättebra för andra!!!

kristin - tvillingmamma :(

Hej!Denna väst skulle komma väl till pass likaså på mina kvällspromenader som när jag leker med barnen :) att vi bor i en förort lite ute på landet gör den bara än mer användbar eftersom det saknas gatubelysning på sina ställen. Kram Kristin

Anonym

Skrev nyss men vet inte om kommentaren kom fram. Vore toppen på mina kvällspromenader samt vid lek med barnen :) förstår inte varför det saknas reflexer på vuxenkläder :/
Kram Kristin

Sandra

På mina efterlängtade springturer :) Nu är det äntligen dags att dra igång igen efter graviditet och amning. Det var helt underbart efter första barnet så jag hoppas även denna första tur blir lika härlig. Min gamla väst behöver faktiskt bytas ut så att alla bilarna ser mig!

Sara

Jag skulle använda denna snygga reflexväst när jag är ute med barnen, springer eller promenerar. Ska snart börja jobba igen efter mammaledighet så då vore den perfekt att ha när jag ska cykla till och från jobbet.

Carro. D

Som den rosa galna människa jag är skulle den passa mig perfekt! Den skulle användas flitigt "i stallet" och matcha alla hästens rosa detaljer, dessutom är tjejmilen mitt stora mål i sommar - för att nå det behöver jag ut på vägarna och träna! Det är trevligt att vara snygg och funktionell samtidigt!!

Anonym

Men finns det alltså en snygg reflexväst att få tag på?! Jättefin! Den skulle jag gärna använda på löprundor och promenader.

Kram Sara

sarahmagnusson@hotmail.com

Josefin

Jag skulle använda den typ alltid som jag gör med mina reflexvästar. Men det vore roligare med rosa!

Å å åååå vad detta är en tävling för mig! Även om träningsskolan tyvärr har blivit lite lidande så planerar jag mååånga joggingrundor i skogen nu framöver. En SNYGG och BRA reflexväst skulle därför göra mig extra glad :) Här på landet springer man på landsvägarna en bra bit innan man kan komma in i en runda i skogen och då är det mer eller mindre livsfarligt att vistas i väggrenen utan reflexer. Jag håller mina tummar stenhårt! Kram!

Caroline

På alla barnvagnspromenader, löpturer... Ja så fortder är mörkt ute! 😄👍👍

Caroline

På alla barnvagnspromenader, löpturer... Ja så fortder är mörkt ute! 😄👍👍

Helen Tracey

Hade varit kul att vinna denna superfina reflexväst!!Jag skulle använda reflexvästen när jag är ute och promenerar efter jobbet eller när jag går till jobbet tidigt på morgonen.

Jag rider mina två hästar varje dag efter skolan, det är mörkt redan när jag kommer hem så denna skulle komma till mycket användning då jag rider ute i mörkret varje dag. Jag har också efter nyår börjat att gymma och träna flera dagar i veckan så jag skulle även använda den på mina promenader och joggingrundor eftersom dom också blir när det är mörkt! Håller alla tummar och tår! :)

» Rosi

Med denna skulle jag matcha min gordonsetter Carmen alldeles otroligt!
Blir en del hundpromenader här uppe i mörkret i norr.
Hon går omkring med sin fina rosa reflexväst medan matte får se ut som en vägarbetare i guuuult ;) hihi

Anonym

Jag skulle använt den till barnvagnslöpning med min lilla tjej. Då vagnen är dåligt utrustad med reflexer så hade denna passat mig perfekt!

Anonym

Jag skulle använt den till barnvagnslöpning med min lilla tjej. Då vagnen är dåligt utrustad med reflexer så hade denna passat mig perfekt!

Kristina

Hej skulle vilja ha västen på mina promenader till jobbet som jag börjat med nu.

Kristina

Jag skulle använda den snygga västen på mina promenader till jobbet

Emmie

Jag bor på Gotland, ofta får man kommentarer från dom som aldrig vart här "Har ni ens bilar där?" Ja det har vi ju faktiskt! :D Så denna underbart snygga väst skulle jag gärna använda när jag är ute och går springer i mörkret så bilarna som faktiskt finns även på Gotland kan se mig :)

Utterstromeva@hotmail.com

Jag skulle använda västen på mina dagliga, snortidiga, promenader före jobbet! Allt som underlättar för att fortsätta stiga upp vid 5 för att hålla ryggen i trim är bra!

Andreea

Hej! Wow vilken fin väst! Jag skulle ha den när jag är ute och promenerar/leker med våra två killar; 4 och 7 år...Jag är noga med att de ska ha reflexer och i denna skulle jag ju verkligen föregå med gott exempel;) Tack en fin blogg!

Andreea

Glömde min mailadress; andreeahernea@hotmail.com

Anette

Vilken snygg trodde inte det fanns snygga reflexvästar 😍😍 Jag skulle ha den på mina kvällspromenader 😃

Emma

Jag skulle använda västen när vi går till dagis på morgonen och nu när man även kommit igång med löpningen igen.Tycker att de vanliga gula är så fruktansvärt fula så skulle vart riktigt kul att kunna känna sig riktigt snygg i reflexvästen!

Catrin Wiberg

Jag skulle gärna använda denna snygging på barnvagnspromenaderna med min dotter! Då kan jag ge mig ut senare på em när mörkret smygit sig på också ;D

Jag skulle andvända denna på kvällspromenaderna och efter som jag bor på landet så är det alltid bra att synas, sen skulle jag även ha på mig den när jag cyklar fram och tillbaka till skolbussen (4 km) :)
Kram Jasmine

Sanna

Jag använder mig utav reflexväst främs när jag är ute på mina joggingrundor. Att vinna skulle betyda mycket för mig då jag just nu lever på CSN och har två små barn här hemma så det kommer inte bli någon shopping för mig det närmsta 3 åren. Och vad passar bättre än att mamma syns riktigt ordentligt när hon är ute på sina joggingrundor så att hon också kommer välbehållen hem? 😃 kram

Sarah Forssmark

Supersnygg reflexväst som jag skulle använda på mina kvällspromenader, lek på kvällarna med barnen eller löpturer efter mörkrets inbrott! Sedan jag gick på mamma bootcamp hösten 2013 har jag följt din blogg och den ger mig mycket inspiration.

Matilda

Jag tränar för Stockholm marathon vilket gör att det är många kvällar som spenderas springandes ute i mörkret. Denna galet snygga reflexväst skulle förgylla löprundorna! 😬

Anonym

Fantastisk fin reflexväst. Denna hade jag använt på mina morgon eller kvällspromenaden, även när jag går och lämnar barnen i skolan, går till affären! Ja, när skulle jag inte använda den när det är mörkt. Det hade även varit trevligt att bära sen då den är så otroligt fin och snygg. Hoppas innerligt att jag blir den lyckliga vinnaren.
Petra Lundqvist

Anonym

Missade skriva min mejladress:
petchenp@live.se
Mvh Petra Lundqvist

Linda ♡

Jag skulle använda den på mina promenader, som kanske blir joggingturer framåt våren.
hejja mig ;)

Helena

Åh den är så fin! Vi bor ute på landet så här används reflexväst ofta. Hade gärna velat ha en fin reflexväst när jag är ute med barnen samt ute och går och springer!

sophie

Jag skulle använda den på mina joggingturer och promenader på kvällarna, då jag endast har en liten plastreflex som inte känns tillräcklig.. Västen är riktigt snygg!!

Perfekt till springturer! Har äntligen fått inspiration till träningen igen! Skulle bli så glad om jag vann denna vackra väst! Lite färg och extra skydd ger en extra kick under träningen!

klara


Ser ut som byggare bob när jag cyklar runt i min gula reflexväst och hade mycket hellre haft den här rosa!
Då kanske inte mina kompisar hade skämts lika mycket över mig utan förhoppningsvis sett att det finns fina reflexer att ta på sig.
Används när jag cyklar till jobbet och träningen på morgonen och kvällen :)

Snygg, jag hade använt den på promenader och i vardagslivet hemma för att stärka upp alla muskler jag använder i vardagen!

Jag skulle använda den både i löparspåret och på promenaden, så himla viktigt att synas när man är ute i mörkret!

Maria Stålnacke

Åh vilken snygg! Den skulle jag ge till min 13 åriga dotter. Som hon med glädje skulle bära när hon ska gå till och från sina aktiviteter på kvällarna. Då skulle det äntligen bli slut på det eviga tjatet om den fula reflexvästen :)

Åsa H

Här uppe i norr är mörkret tungt !
Och det är en bit till spåret. Ser fram emot att få en fin väst under spring-hösten som kommer !

Västen skulle här hemma användas på våra promenader med hunden, även om vi går i stan så är det superbra att ha reflexer på. Idag kör både jag och Emma med de gula men skulle vara kul med något lite snyggare. Och sen givetvis när jag är ute och tränar kommer den också få följa med :)

borjaspring@hotmail.com

Therese

Som nybliven mamma och därmed föräldraledig skulle jag använda västen på långa barnvagnspromenader med lilla Ester. Så småningom skulle den utnyttjas på löprundan, när styrkan och konditionen byggts upp igen.

Kim

Den kommer till användning inför mina kommande träning för svenska klassiker samt mina löptur ute bland trafiken.
Jag vill ju se både snygg och säker ut

Jag bor på en ö och vi har en naturstig som jag kör mina pw på och givetvis är det MÖRKT som natten där så fort kvällen kryper på, jag skulle gärna vilja vara iklädd en sådan här då under min promenader - för då skulle ju iallafall JAG synas!

Camilla A

Det är inte så lockande alltid att ge sig ut att springa under denna årstiden, men med en så snygg reflexväst så känns genast mycket roligare. Så jag skulle använda den när jag är ute och springer i mörkret.

Dagarna är fyllda med föreläsningar vilket resulterar i att min enda möjliga träningstid är på kvällen efter man fått i sig lite mat. Under vinterhalvåret är det sedan länge mörkt när jag väl kommer ut och ska försöka löpträna. Att försöka nå målet att orka springa en hel mil skulle underlätta om jag kunde känna mig säker när jag springer ute, speciellt då jag bor i utkanten av orten och hela vägen hem inte är belyst. Denna reflexväst är både snygg och säker, hoppas få använda den på mina löpturer i fortsättningen :D

Dorotea

Är mammaledig och skulle använda västen när jag är ute och går med min son och även när jag kvällstid kan passa på att ta raska promenader på egen hand.

Anonym

Jag skulle använda den när jag ska träna med babyrunners här i Umeå! Anmälde mig till gruppen igår och peppar för nästa tillfälle! Å några månader till kommer mörkret att ligga över oss så den reflexvästen hade ju varit super!!

Anonym

Å jag i kommentar nr 70 glömde såklart mailadressen så här kommer den:
Sofie_polly@hotmail.com

» Karin

Supersnygg verkligen! Jag skulle ha på mig den så fort det börjat mörkna. Till dagis, hem från dagis, joggingturer, promenader eller när jag cyklar till jobbet. Eftersom jag delvis jobbar i ett bageri börjar jag galet tidigt så den skulle vara toppen så jag syns :)

Desirêe

Eftersom jag bor på landet och joggar sent på kvällarna då barnen somnat så skulle denna vara toppen :-) Skulle definitivt känna mig snyggare i denna väst tillsammans med pannlampan jämfört med min stora reklamväst som jag bär nu ;)

Sandra

Barnen har varsina gula reflexvästar, likaså maken. Och varför har inte mamman någon kan man undra?! Denna rosa skulle passa mig perfekt alla tidiga promenader och på eftermiddagsleken i snöhögarna vid huset! Och så blir jag snyggast på löprundan dessutom!

Frida

Självklart skulle den användas flitigt, sena pulkarace med sonen, pw när barnen lagt sig och till att synas för bussen nu när jag alldeles snart ska börja jobba efter föräldraledigheten!

Jag skulle ge västen till min tweenie Filippa som har kommit i den åldern då man börjar vägra använda vissa saker som mössa, reflex etc eftersom det inte är "ballt". Hon behöver reflexer när hon går hem från skolan då det fortfarande är mörkt och den här snyggingen kan inte ens hon motstå 😜👍

Jag skulle använda den på alla hundpromenader som vi går i mörkret. Eftersom den är så snygg så kanske till och med dottern kommer att använda den. /M

Sandra

Åå så fin, den skulle jag gärna vilja ha :-) I så fall skulle jag ha den på mina kvällspromenader.

» ami

Jag är också med och tävlar om den snygga reflexvästen!

Min femåring och treåring tar alltid på sig reflexväst när de ska ut på kvällen och det är mörkt, även om det bara är för att leka ute på gården. Jag skulle använda reflexvästen när jag är ute med killarna och leker, samt går ut på PWs.

Ha det gott!

Helena S

Hej Malin,

Jag är nog som vilken mamma som helst. Ser till att barnen har allt som dom behöver. Men glömmer självklart mig själv. Inte alltid lätt.

I deras sällskap, till och från skolan, så syns 'vi' nog för bilisterna. Men efter lämning på skolan, och jag själv fortsätter promenaden till pendeltåget till jobbet, så är jag nog mer utsatt. Enkel reflex löser ju det. Men nu deltar jag i denna tävling och hoppas på vinst. Jag skulle alltså bära min reflex väst på tidig, mörk morgon liksom på sen, mörk kväll till och från pendeltåg - skola - hem.

Hälsningar, Helena

Malena

Jag skulle e västen till min kära svägerska Emmy som just har kommit igång med en livsstilsförändring gällande kost och motion. Detta för att peppa henne! Själv har jag redan en helt ok basic väst...:)

Jennifer

Har precis kommit igång på riktigt med träning efter en jobbig graviditet med rejält med foglossningsproblematik...vår älskade lilla tjej kom till oss i augusti! Nu kommer våren med härliga promenader och förhoppningsvis bygger jag upp mig så jag klarar löparrundor framåt hösten och det vore lite pepp att få ta på sig denna snygga väst och dra ut på en löprunda, både snygg och säker!

Fröken

Jag bara älskar rosa! Jag skulle använda denna grymma väst med stolthet i mitt yrke som förskollärare vid utflykter o dyl. Dels för att vara en förebild för barnen men också för att lära ut vikten av att använda reflex.

Helen

Så snygg!
Jag skulle ha den till min lika snygga rosa funktionsjacka ute på promenaden /joggningen

Ha de'

Elisabeth

Fin! Jag vill ha den när jag cykljobbet och

Elisabeth

Fin! När jag cyklar till jobbet skulle den passa perfekt!

annica

Hundpromenaden, ridturen och på promenaden till jobbet. Vi ddessa tillfällen skulle den garanterat sitta på

AnsoAnna

Hej hej. Jag skulle använda västen på hundpromenaderna och på mina pw:s :).

Suzanne Zehlander

Vi väntar nu nr 4, min foglossning gör mig mestadels sängliggande och jag drömmer om att kunna gå ut och ta promenader igen.
Om jag hade turen att vinna västen skulle den åka på på första bästa barnvagnspromenix :-)

Klara

Som nybliven mamma (sedan en månad) är raska promenader bästa motionsformen just nu. Eftersom det blir en del promenader på kvällarna skulle jag verkligen behöva den snygga reflexvästen från Röhnisch!

Idamari

Jag skulle använda den när jag är ut o går eller är ute med dottern på kvällen :)

Mariiia

Jag skulle använda den på alla mina promenader och joggingrundor som jag börjat med nu när jag ska ändra min livstil, till det bättre :)

Hanna

Så snygg...äääälska är att den är rosa :D!! Aningens snyggare än när en kränger på sig 4 åriga dotterns flexbert!;P Skulle användas på promenader och joggingturer!

Joanna

Vi bor på landet och här har belysningen mer att önska samt att bilarna kör fort - så jag skulle ha västen på mig jämt. På dagen. På kvällen. Promenerandes. Springandes. Syns då så finns du - en reflexväst räddar liv!

Emma

Jag skulle använda den till alla mina löprundor inför Göteborgsvarvet då belysning knappt finns och löprundorna sker nära vägar

Sara

Boende i Phnom Penh Kambodja ar det en pina att motionera utomhus - otroligt varmt! Men eftersom jag bestamt mig for att det bara ska ga sa skulle den har vasten vara helt fantastiskt perfekt! Har finns namligen trottoarer, men de anvands till allt annat an att promenera eller springa pa, sa det ar sjalv vagbanan som galler! Med andra ord skulle jag anvanda vasten for att undvika att bli overkord av enorma lastbilar och bilar, tuktuks, cyklister, gangtrafikanter och alla andra som slass om en minimal yta.

En sån snygg väst skulle jag vilja använda jämt och hela tiden. Överallt där jag vill synas. =D

Anna

Jag skulle ha den på när jag tar mig till och från jobbet. Har efter 3.5 år hemma nu börjat jobba och i denna årstid så är det alltid mörkt när jag är ute, en reflexväst har jag därför funderat på att köpa länge men inte kommit till skott. Perfekt att ha på kvällen med när de små vill ut och leka med sina ficklampor innan läggdax!

Jolin

Jag skulle ha den när jag är ute både tidiga mornar och kvällar och springer för att nå mitt mål: Marathon i maj!

Madde

Wow, vilken fin! Jag skulle behöva en ny reflexväst, eftersom den gamla börjar bli sliten. Jag skulle använda med vid löpning, promenader med barn och hundar, när vi leker ute och förflyttar oss i mörkret. Trevlig helg!

Maria

Jag skulle använda västen varje dag hela året om. Kör utmaningen inte bilen under milen nu under 2015. Så många km dagligen blir det :)
puss!

Underbart snygg! Jag skulle ha den på mina dagliga promenader jag tar varje dag efter jobbet.
Håller tummarna :)
Kram

Sara

Vilken fin! Skulle anvænda den jæmt! Den jag har nu børjar bli lite sliten :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »