Tott Hotell Åre

Hej vänner!
 
Vi är nu hemma igen efter ett par helt fantastiska dagar i Åre. Jag saknar byn som verkligen är hemma för mig med den trygghet det medför och denna gång var det riktigt jobbigt att åka därifrån.  Även om jag trivs bra i Sundsvall kan jag många gånger känna mig ensam här då jag ju inte har några rötter eller band hit på några vis längre efter separationen. Jag har lovat mig själv att åka hem oftare och jag drömmer om en stuga eller lägenhet i Åre i framtiden.
 
Denna gång bodde vi på Tott Hotell vilket vi även gjorde sist vi var upp i juni. Rummen är så bra anpassade efter barnfamiljer (eller kompisgäng), maten är god och personalen fantastiskt trevliga och servicemedvetna. Om två veckor ska jag tillbaka till både Åre och Tott och jag längtar!
 
 
Igår förmiddag hängde jag och Jolie i relaxen på Tott hela förmiddagen. Vi skippade skidåkning denna vända då Jolies astma och mitt bäcken sa stopp. Men, se så underbart vi fick det i stället. Vi hade hela relaxen för oss själva och jag som egentligen inte alls är så förtjust i bad tyckte det var så skönt och mysigt. Bubbelpool, utsikt över Åreskutan och Jolies bubblande skratt är lika med ett vinnande koncept, helt klart!Kommentarer
» Lisa

Åh så mysigt det såg ut att vara! :)

Svar: Ja, supermysigt :)
Malins Blogg

Vad mysigt det där ser ut :)

» Bambi

Gud vad mysigt det såg ut :D

Men gud vad mysigt ni hade det <3 Förstår att hon (och du såklart) var supernöjd :-)

KRAM


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »