Workout School Day 10 + 11

Hej vänner!
 
Både lördag och söndag denna helg ägnar vi åt frisk luft och motion i form av promenader, lek med barnen, pulkaåkning eller vad ni tycker är roligt och härligt. Det finns en baktanke med att vi fyller våra dagar med just frisk luft och motion i träningsskolan. Vi har under vinterhalvåret här i Norden väldigt svårt att få i oss rätt mängd d-vitamin via solljuset men det lilla vi får gör mycket. En timme utomhus per dag kan göra så stor skillnad. Det kan hålla oss friska och fria från sjukdomar. Det kan motverka depressioner. Det ger oss glädje, må-bra-hormoner och energi. Lägger vi ihop dessa ingredienser ser vi ganska snabbt att det är ett perfekt recept för att öka chanserna att lyckas med sin träning. 
 
Självklart är det viktigt att vara utomhus även under sommarhalvåret men det sker mer naturligt för de flesta. Därför vill jag att vi under träningsskolans gång etablerar denna rutin med 30-60 minuters motion utomhus var dag så att det är enkelt att fortsätta med även träningsskolans slut. Vi ska ju inte bara komma igång utan även hålla igång. Right?
 
 
Jag fick ett ryck och gav mig ut på en kvällspromenad i snöstormen här vid 19-rycket. Så himla härligt och jag känner mig som hem-hemma i detta oväder. Längtar så till Åre och Jämtland. Om två veckor ska jag dit med jobbet!Kommentarer
Sandra

Jag lyckades inte ta mig ut på någon promenad igår pga stormen men hoppas att det lugnar ner sig lite så jag kommer ut idag. Har du något förslag på vad man kan göra inomhus om man inte kan ta sig ut?

Svar: Hej Sandra! Förstår det, det var ju en himla storm vi hade i helgen. Jag tänker att det är så få dagar på ett år man verkligen inte KAN ta sig ut på grund av vädret så jag skulle inte göra en för stor grej av det. Tänka att det är en ny dag i morgon när jag får min friska luft.
Malins Blogg

Kristina

Så promenerade idag och pulka lek i backen i går. Har varit sjuk en vecka men hoppar på nu igen och kör första veckan sist istället

Svar: Jättebra upplägg Kristina! Skönt att du är piggare igen och välkommen med på tåget igen :)
Malins Blogg

Linda ♡

PromenaD igår och idag klart. Ser fram emot att få jobba med benen imorgon ♡

Svar: Härligt Linda! Benpasset imorgon kommer att rocka :)
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »