Workout School Day 14

Hej hopp!
 
Idag är det frisk luft och motion som gäller igen. Vi ska ut minst 30 minuter och aktiviteten är valfri - allt från promenad till snöskottning är okej. Utöver det är det dags för en bonus igen och även denna gång kör vi det i form av Tabata. 
 
Vi ska göra:
  • 1 x Tabata "Båten"
    Läs mer om vad Tabata är för något → HÄR.
Båten
 
Sitt på golvet med båda fötterna i golvet. Luta er bakåt samtidigt som bröstkorgen pressas framåt. Våga luta bak även huvudet. Tänk stolt hållning och en rak linje från huvud via skuldrorna hela vägen ner till sätet. Ju längre bakåt man lutar sig ju tyngre blir det. Lyft på fötterna så att en "båt" skapas. Att göra denna övning enklare är att sätta fötterna i golvet och inte luta sig fullt bakåt. Göra den tyngre är att jobba med benen i luften, antingen sick/sack när man korsar benen och för dem utåt i ett V eller genom att trampa fram och tillbaka. Se till att hela tiden orka ha en bra hållning och pressa fram bröstkorgen - superviktigt!
 
 Kommentarer
» clara

blir Pw efter skolan coh matlagningen! :)

Svar: Heja, heja :)
Malins Blogg

Carro D

Blev gå/springa 30 min med busig ponny i djupsnö plus bonusen när jag kom in. Älskar att jag äntligen börjar komma på banan med träningen igen!!! Tack fina du som gör detta!!

Svar: Härligt Carro, kan tänka mig att det tog :) Tack själv, så kul att ni är många som är med och peppar!
Malins Blogg

Den där övningen vill jag testa!

Svar: Gör det, perfekt att göra hemma!
Malins Blogg

» Reggi

Vart en vända ner till gymmet idag igen och körde en pw på 30 min och sen vart det och träna armarna, avslutade med bonusen och det var riktigt roligt men svårt.


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »