Workout School Pass 6

Hej alla i träningsskolan!
 
Hur mår ni och hänger ni med fortfarande? Jag märker att entusiasmen och engagemanget i bloggen klingat av litegranna men det i sig gör mig inte orolig utan det känns mer naturligt. Målet är ju att ni ska klara er även på "egna vingar" och klara av att hålla igång även efter träningsskolans slut. Men, bara för att stämma av, hur många är ni som är med fortfarande?
 
Imorgon ska vi prata om motivation och hur man tar sig över motivationssvackor som förr eller senare kommer. En klassisk motivationssvacka brukar tendera att dyka upp cirka tre veckor efter att man "dragit igång" och vi rör ju oss dessa dagar just runt den där 3-veckorsgränsen. Så, let's talk motivation tomorrow!
 
Nu är det dock träningsdags och idag ska vi upprepa pass Workout School Pass 2 igen som är ett av mina favoritpass. På torsdag ska ni få ett nytt träningspass - håll till godo!
 Kommentarer
Linda ♡

Jag är med!!
2 timmars promenad i lördags, igår 40 minuter plus cykling och roddmaskin på gymmet och några axel- och rygg övningar.
Laddar för vart pass med dig!

Nina

Jag är med fortfarande, men följer inte dina pass exakt varje gång :) ser också till att ta mig ut på promenaden nästan varje dag.

Anonym

Jag är med! Hade en stressig vecka förra veckan men lyckades ändå få till tre lunchpromenader och två pass mån/fre. Jag kämpar på och försöker få till rutiner som funkar för mig och min familj. /Cina

» Lotta

Jag kämpar på. Jag gillade detta passet, så kul att det kommer tillbaka. Eftersom jag är lite kontroll-freak och vill planera innan så gillar jag när jag nu vet att det blir träningspass måndag och torsdag så jag är mentalt förberedd.

Josefin

Jag är fortfarande med men känns inte som jag får till utrymme för dagens pass idag för jag är inte hemma. Hm. Får klura på det.

Sara

Jag är oxå fortfarande med!! Dagens pass är avklarat, gillar också det passet! 😊

Hanna Z

Jag är med! Nog varit lite dålig på kommentarer bara :)

Ulrika

Jag är med ! Jag är i en energisvacka just nu, gårdagens och dagens promenad och dagens träningspass har varit ansträngande. Jag kände tyvärr inte av idag att dagens pass gick lättare än förra gången. Men jag har kanske något på gång i kroppen som gör att energin är låg just nu. Men annars har det gått fint och jag har mått bra och jag har haft så mycket mer energi i kroppen än tidigare.

Viktoria

Jag är med! Tyvärr har jag sträckt mig och har jätteont vid nyckelbenet och axeln. Finns det någon övning istället för burpees som jag kan göra istället?

» clara

jag är med! dock har man som alltid så lite tid men jag är fortfarande med!

Miah_u

Jag är med än! Vi har haft magsjuka här dock och jag är fortfarande inte helt återställd, men så snart jag klarar av en prommis så är jag med igen!

» clara

åh det passet var kul!

Julia

Jag är kvar!

» Lotta

Puh, då var det klart! Kul, men jobbigt😀

Hanna

Jag är självklart fortfarande med men skjuter på dagens pass till imorgon fm istället då jag känner mig helt slut nu och gärna vill kunna köra all-in istället för halvdant! ☺️

Hanna

Jag är självklart fortfarande med men skjuter på dagens pass till imorgon fm istället då jag känner mig helt slut nu och gärna vill kunna köra all-in istället för halvdant! ☺️

Hanna

Jag är fortfarande med men skjuter på dagens pass till imorgon fm då jag är helt slut redan nu och vill kunna köra all-in när jag kör! ☺️

Hanna

Jag är fortfarande med men skjuter på dagens pass till imorgon fm då jag är helt slut redan nu och vill kunna köra all-in när jag kör! ☺️

Jag är fortfarande med! Har varit lite dålig på att kommentera men jag ska bli bättre på det ;)

Dagens pass är avklarat och jag ser fram emot nästa :D

Madeleine

Hej! Efter en jobbig flytt ( dottern har flyttat till en annan ort och ska studera) med packning, rensning och allt vad det innebär. Jag orkade inte förra veckan nån kortare promenad. Jag vill verkligen fortsätta att vara med. Jag undrar ska jag göra förra veckans övningar och ligga en vecka efter? Madeleine

Carro. D

Jag är fortfarande med och kämpar på!! Vissa dagar går lättare än andra, antar att det alltid kommer vara så.

Sandra

Jag är med men har en motivatonssvacka just nu och ligger lite back med träningen. Konferens, inskolning av dottern och njursten har kommit i vägen men imorgon ska jag ut på en promenad och försöka hinna med dagens pass.

Frida

Jag är med! Dagens pass var tufft, orkade "bara" tre varv, men det visade sig att min sambo, som jag bett vara tidtagare, drog ut på tiden och gjorde varje varv till 8 min istället för 6 min, så känner mig ganska nöjd ändå..:)

Linda

Jag är med! Förra veckan gick som en dans med träningen. Dagens pass är avklarat, men med mycket vilja. Det gick så tungt från första sekund. Sjukt besviken efteråt. Men efter lite analyserande inser jag att denna superstressiga dag, både på jobbet och hemma, inte var den bästa uppladdningen. Var alldeles för trött och inte alls motiverad. Nu är jag glad att jag gjort det, men kanske borde lyssnat på kroppen och kört imorgon istället. Nåväl, nya tag imorgon 😊.

Usch Malin jag är i en riktigt dålig svacka :( Har hoppat styrkepasset idag MED och har inte gått på promenad på två dagar. Jag som var så peppad och duktig i början har kommit in i samma kassa vanor som innan träningsskolan. Ena dagen känner jag att jag vill köra styrka för att bygga muskler, andra dagen så vill jag bara svettas och flåsa för att bränna fett. Blir liksom aldrig nöjd med mig själv och blir ledsen för att man har samma "tjock-känsla" som innan. Istället hamnar jag på i soffan med kvällsgott typ varje kväll. Inte bra!

Blir så ledsen att jag känner dessa krav på mig själv istället för att vara nöjd med ett par pass i veckan och pws på det. Att liksom träna för hälsans och välmåendets skull och sen tänka att det estetiska kommer på köpet.

Vet inte om jag ska lämna ut mig såhär men vet ju att du är en klok och peppande kvinna så kanske kan du få mig på bättre tankar. Jag önskar vi bodde närmare varandra så du kunde vara min pt "på riktigt" :)

Kärlek till dig fina bloggvän!

» Reggi

Jag är fortfarande med, men ligger i en motivationsvacka just nu, vart hemma i 5 veckor och börjar bli galen så energin är lite slut. Men bestämt med sambon att när han kommer hem efter jobbet åker vi och gymmar direkt :)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »