Workout School Pass 8

Hej vänner!
 
Det känns nästan lite sorgligt att vi nu är framme vid träningsskolans sista vecka. Samtidigt som det ska bli spännande att utvädera resultatet där det är NI som är mitt bästa facit. Under veckan som nu kommer ska vi träna, promenera, repetera, planera och sammanfatta. Vi ska även FIRA att träningsskolan blivit så lyckad och det gör vi redan ikväll i form av en tävling i samarbete med Röhnisch. Håll utkik!
 
Men först ska vi klara av ett träningspass tillsammans. Idag ska ni få en utmaning då det är ni själva som väljer träningspass utifrån de vi har tränat tidigare. Utmaningen ligger i att välja det pass som ni tyckt varit jobbigast/svårast. För att utvecklas gäller det att göra sådant som vi tycker är svårt och jobbigt och det hör även träningen till. Att inte alltid välja favoritpassen och paradövningarna. 
 
Lycka till och tala gärna om för mig vilket pass ni valde och varför!
 Kommentarer
Sara

Neeej, har blivit genomförkyld 😞 så får vänta med dagens pass. Trist. Men bara och gilla läget och hoppas det går över fort.

Sandra

Jag har inte hakat på träningsskolan eftersom jag kör ett annat upplägg med PT. MEN jag måste bara säga att du är en sån stor inspiration och den förebilden jag önskar att jag haft som tonåring. Dina träningstips och det du skriver om träning utstrålar bara glädje och inget tvång. Inga konstiga dieter, vikthets och annat, rent ut sagt, skit. Jag tycker att det är grymt gjort av dig att lägga ner allt jobba och energi på Träningsskolan på din fritid och det märks att du tar det seriöst!
Bra jobbat Malin, det behövs fler som dig!

Hanna

Nu är dagens pass avklarat. Valde att köra benpasset och precis som förra gången gav det ordentligt med mjölksyra. ☺️

Låter riktigt kul med träningsskolan.! :)

Linda

Dagens pass är avklarat. Körde nr 2 som varit tyngst för mig. Idag orkade jag 5 varv, med mycket vilja. Otroligt skönt att känna att jag lyckas med det som förra gången gick så dåligt. Överkroppen är definitivt min svaghet och då i synnerhet mage och rygg. Men jag fortsätter kämpa och känner att det absolut går åt rätt håll.

» joe

Kul :) Synd att jag missat detta :)

Anonym

Jag mådde inte bra förra veckan så missade de passen. Gjorde därför förra måndagens pass. Det var heller inte ett av mina favoritpass så det passade ju bra ändå. Gjorde tre varv, är helt slut. Blandade dock ihop rygglyft och jorden runt så jag gjorde tvärtom men det blev nog ungefär samma ändå.
Innan tappade jag upp ett bad som nu väntar.

» Nora

Wow att du orkar!

» Thea

Vilken himla bra grej att göra träningen tillsammans!

Då var dagens pass avklarat! Körde benpasset idag och det kändes lite lättare den här gången även fast det fortfarande var tungt. :D

» clara

jag kommer ta torsdagspasset, var sjuk då så hoppade det! Men är pepp på det nu! :D

» clara

jag kommer ta torsdagspasset, var sjuk då så hoppade det! Men är pepp på det nu! :D

Anonym

Jag körde torsdagens pass idag då migrän satte stopp för träningen i slutet på förra veckan. Jag märker klar skillnad på hur mycket jag orkar jämfört med från början. Kul! / Cina

Sandra

Har blivit förkyld så jag får avvakta med träningen :(

» clara

wow, har precis kört pass 7! så skönt men är alldeles slut! passet gick felfritt :D

Jag har ju, som du vet, hamnat i en dipp men planerar att köra ett pass på onsdag innan lunchen. Har ju börjat jobba igen och då är det extra svårt att hinna med i veckorna :( Men friskvårdstimmen som vi har på jobbet ska utnyttjas flitigt :) KRAM!

Carro.D

Fick bli ben idag 👍 benen skakade efteråt även om det kändes lite enklare än sist! Pepp pepp!!

» Sara

Körde benpasset, fyfan vad jobbigt rent ut sagt! Men så sjukt kul! :)

Så bra inlägg du har! Inspirerande :D

» Boel

Himla fin blogg du har!

Frida

Glömde skriva igår, blev benpasset. Jobbigt och har träningsvärk idag..:)


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »