Workout School Day 30

Hej fredag och hej dan-före-avslutningsdan!
 
Nu är det hög tid att summera träningsskolan för er alla. Utvädera. Reflektera. Detta är alltid bra att göra med jämna mellanrum både vad gäller träning men också andra händelser och målsättningar man har i livet. Idag vill jag att ni svarar på följande tre frågor. Pluspoäng om ni svarar till mig här i bloggen så att jag kan ge respons.
 
  1. Vad har du gjort bra under träningsskolan / vad är du mest nöjd med?
  2. Vad har fungerat mindre bra / vad skulle du vilja ändra på?
  3. Vad tar du med dig från träningsskolan?
Dessa frågor ska besvaras med er själva som utgångspunkt. Vi ska utvädera själva träningsskolans innehåll (och därmed mig) vid senare tillfälle.
 
Exempel på svar kan vara:
  1. Jag är SÅ nöjd med att jag genomförde alla träningspass utom ett
  2. Jag pressade mig lite för hårt och skulle inte hakat på på alla promenader
  3. Jag tar med mig att träningen inte behöver vara komplicerad och att det lilla ger så mycket
Detta är taget helt från luften nu så fundera i egna banor. Det kommer hjälpa er i framtiden och att fortätta till att hålla igång. Ibland är det så små justeringar som krävs för att allt ska flyta på och fungera. På fråga nummer ett får ni ge hur många svar ni vill - att berömma sig själv och vara stolt över sig själv är superviktigt!
 
Ut på en 30 minuters prommis (eller annan utomhusaktivitet) nu så kan ni lämna svaren när ni kommit in igen.
 
Fredagskram!
 Kommentarer
Miah_u

Jag är mest nöjd med att jag har varit ute på så gott som alla promenader! Mindre bra var att få in träningen, dels pga sjukdomar här hemma och dels svårt att få en stund för ligger själv och ägna mig åt träningen fokuserat.
Jag tar med mig promenadrutinerna, och så ska jag försöka att köra passen från början igen samt bli bättre på att hinna köra mammamageappen!
Tack Malin för igångsparken, den var nödvändig ☺ Det har varit superkul och jag har väntat med spänning på varje uppdatering! Stor kram och trevlig helg!

Frida

Jag är nöjd med att jag gjort alla passen, jag är nöjd att om jag inte kunnat träna passet den dag man "skulle" istället gjort det dagen efter då det passat bättre. Jag vill försöka komma ut mera, men det tror jag kommer med ljuset och värmen. Jag tar med mig att fortsätta med pass två dagar i veckan och att det inte behöver ta lång tid eller vara krångligt. Tack för superbra inspiration!!

1. Jag är mest nöjd med mina promenader. Känner att jag fått de i rutin (även om sjukdomar har kommit emellan).
2. Jag var såå duktig med träningspassen i början men sen kom den där dumma magsjukan för lilleman och de blev liksom inte av. Blir alltid så svårt att "komma igen" när man har gjort ett uppehåll.
3. Att inte behöver vara så himla krångligt att faktiskt få till ett par pass i veckan. Och promenader kommer man bra långt med. Sen har jag nog lärt mig (eller LÄR mig) att man inte ska vara så hård mot sig själv och istället vara stolt över sin prestation för den är ju individuell.

KRAM!

Hanna

Jag är så nöjd över att jag gjort alla passen. Jag känner att jag "fegat" lite vissa pass och skalat av övningarna när jag kanske skulle ha orkat med de ändå. Så ska utmana mig själv lite mer framöver. Har inte fått till rutin på promenaderna riktigt men hoppas att det kommer! Ser annars fram emot att fortsätta köra på! Jag har verkligen insett hur enkelt men effektivt man faktiskt kan få till träningen!

Sara

Jag är nöjd med framförallt passen. Jag känner att jag vågar ta i och utmana mig själv. Ser verkligen till och få det gjort när man har en sån här utmaning. Nu blir utmaningen att köra själv. Promenerar mycket till och från skola och förskola med barnen men egna pw har det inte blivit så mycket av. Ser framemot att kunna springa ute igen. Tyvärr legat sjuk hela sista veckan, hoppas kunna köra på igen nu. Stort tack för att du gjort detta och ditt stora engagemang!!

Jag är nöjd över att jag lyckats följa denna workout skolan hela vägen, och att jag klarade armhävningar bättre än jag trodde :-) jätte kul! Tyvärr har jag sista veckan varit sängliggande med en fruktansvärd bihåleinflammation så jag ska gå igenom de sista passen när jag är frisk. Sen kommer jag göra allt från början kombinerat med yoga pass. Du är väldigt duktig och inspirerande du får träning att kännas roligt!

Carro D

Jag är nöjd med min insats! Jag fungerar som bäst när jag har ett program att följa så detta har varit ett perfekt upplägg! Nu gäller det att behålla motivationen och ladda inför stundande löpsäsong!!

Julia

1. Är så JÄKLA nöjd med att jag genomfört allt!!! Ibland på andra dagar, men har aldrig hoppat över något pass! Två pass i veckan! Gjorde sista passet idag! 44 minuter tog det. Klart över förväntan (haha), ska göra det igen om några veckor och se om det blivit någon skillnad!

2. Tycker ändå det har funkat bra. Inget jag direkt kommer på. Har anpassat övningarna efter min förmåga och hoppas att jag ska klara av mer och mer allt eftersom!

3. Att det inte behöver vara så svårt?!!?!? Att träna. Att röra på sig. Jag känner mig skitpeppad på att fortsätta och jag tror det kommer bli kul! Efter den här månaden känner jag redan skillnad! TACK!!!

Linda

1. Är så nöjd över att jag har genomfört alla träningspassen. Och att jag faktiskt känner att jag börjar klara av att pressa mig lite, jag orkar mer än jag tror.
2. Har svårt att få till alla promenader, men försöker så gott det går med att få en dagsdos av ljus och frisk luft.
3. Fått lite idéer kring hur jag kan lägga upp hemmaträning och att det varken behöver vara besvärligt eller ta lång tid. Men jag tar också med mig att vara snäll mot mig själv och att det inte alltid gör någonting om jag missar en träning bara jag tar ett aktivt beslut hur jag ska ersätta det missade passet (eller om jag inte alla ska ersätta det). Jag kan ju aldrig ta igen ett missat pass, däremot skjuta på det.

Det känns som att jag lärt mig massor och det känns så roligt. Är dock lite orolig över att stå på egna ben nu, men det kommer nog gå bra det med 😊

Jag kom ur spår efter ca två veckor men nu har jag och sambon köpt gymkort och har varit väldigt flitiga där men nu har jag åkt på en förkylning men beräknar att jag kan vara tillbaka på gymmet nästa vecka :) Jag vill ändå tack för allt du gjort för oss. Alla tips och övningar kommer jag ta med mig och göra lite då och då. Tack <3


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »