Ett steg framåt

Något jag längtar oroligt mycket efter och som jag jag saknar väldigt är mina promenader. Jag har alltid haft en stor kärlek till att gå överallt jag ska. Gå som transport, att gå för friska luftens skull, att gå för motionens skull, att gå för sinnets skull. Tyvärr är dock promenader fortfarande en av de värsta grejerna jag kan göra för min bäckenskada. Rätt komiskt att jag kan cykla hårt på maxpuls och så att mjölksyran sprutar i mil men går jag mer än 500 meter i lugnt tempo har jag galet ont sedan. 
 
Ikväll smög jag ut på en liten, liten promenad i lugnt, lugnt tempo. Vi pratar så kort sträcka att det inte räknas som en promenad men så otroligt skönt det var. Att känna lugnet och glädjen i känslan jag skapade. Jag har med min skada verkligen lärt mig att glädjas åt det lilla och det fungerar faktiskt!
 
 
Positivt är att min rehabilitering faktiskt går framåt på riktigt nu. Smärtan har minskat för första gången på länge och vi blir mer och mer klok på hur kroppen min fungerar. Nu ska vi bara klura ut varför. Vi (jag tillsammans med min sjukgymnast Thomas) har kommit fram till att det förmodligen är två olika skador jag har men då jag på grund av intensiv smärta över ett relativt stort område tidigare har uppfattat det som en skada. Men nu när den ena börjat läkt har jag kunnat börja särskilja smärtorna. Dels är det en skada i själva bäckenbotten och sedan är det en skada i ljumskarna. Tror vi. Idag gjorde vi ett test som vi även gjorde för cirka ett år sedan för att utvärdera just smärtan i bäckenbotten och vet ni vad? Det har blivit så mycket bättre! Om det är vila, laser, träning eller tiden som har läkt skadan vet vi inte rikitgt, förmodligen en kombination av alla fyra eller åtminstone de tre första men det känns jättebra. Äntligen ett steg framåt i rätt riktning. Nu ska vi bara få ordning på ljumskarna också. Sedan så ska jag vara på banan igen. Hoppas och tror jag!Kommentarer
sandsnovatten.wordpress.com

Är så intresserad av att läsa mer om din/dina skador eftersom den/de liknar det jag har. Hur yttrar sig skadan du har i bäckenbotten? Och hur får du den att bli bättre?

Svar: Så svårt att beskriva i ord och jag har haft en lång resa med flera olika steg och sorters smärta. Önskar jag kunde svara bättre men svårt att sammanfatta i en kommentar känner jag. Får du någon bra hjälp med din skada?
Malins Blogg

Så glad jag blir av att läsa att det är bättre! Blir så inspirerad av att läsa din blogg. Önskar så att jag bodde i närheten av dig så jag kunde tagit hjälp av dig med träning och just hålla inspirationen uppe. Beundrar dig mycket! :)

Svar: Tack för fina ord Therese, de värmde när jag läste dem för en vecka sedan där <3 Kram!
Malins Blogg

Malena

Intressant inlägg och härligt att höra.😃

Be Nice!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »