Premiärtur á 50 kilometer

God morgon vänner!
 
Igår fick jag med mig sällskap för att ta den där efterlängtade premiärrundan med cykeln. Jag var lite nervös måste jag erkänna, det där med att cykla samtidigt som fötterna sitter fast i pedalerna är jag inte så van vid och det i kombination med en helt ny typ av cykel. Nervositeten släppte dock snabbt då jag inte han mer än 200 meter hemifrån innan jag drog första kraschen, haha, så då var det ju inte så mycket mer att vara nervös för. Den vurpan blev också dagens enda även om jag vara nära ett par gånger till sedan, haha!
 
Femtio kilometer fick vi ihop jag och Andreas. Turen var helt spontan och rutten oplanerad men vi hamnade ut mot vackra Juniskär, stannade till där för kaffe och fika och trampade sedan vidare söder ut en bit till innan vi vände hemåt igen. Allt gick toppenbra tills vi hade en 3-4 kilometer kvar hem och mina krafter i benen tog helt slut. Jag som aldrig svär yttrade både det ena och det andra innan vi kom i mål. Älskar att träna men ogillar skarpt när det inte går bra. Det där med tålamod och jag vet ni. Förutom tröttheten mot slutet var dagen så härlig och vi kunde inte önskat bättre väder. Längtar redan till nästa tur!
 
 
Nu ska jag åka ut mot Viforsen för att plocka upp Osloborna. En roadtrip till Torpshammar står på schemat. Svårt att gissa vad vi ska göra där? Äventyr coming up!
 
Happy Lördag!Kommentarer
» Elina

Jissessssssss, vad jobbigt! HEJA ER!

Svar: Tack :)
Malins Blogg

Lovis

Hej! Jag älskar också träning och sommaren är då jag tar ikapp all löpning jag inte hinner under hösten. Men jag har på tre veckor tappat all energi till det och måste fysiskt och psykiskt går det dåligt när jag ger mig ut i skogen. För tre veckor sedan sprang jag 1,1 mil som gick bra men förra veckan hade mitt psyke och ork tryckt ned mig efter 2 km!! Har du tips på vad man sla göra? Jag har såklart höga mål och nöjer mig inte .. Vågen har på tre veckor visat flera plus (gör dock inte så mycket direkt på min kropp men) och orken är noll... Just de psykiska är det värsta att hela tiden ha hjärnspöken som säger att man inte orkar/att det är tråkigt.. Tar tacksamt emot tips!
Tack för en bra blogg

Svar: Vad tråkigt att höra! Det låter ju som att det sitter mentalt för dig, har du någon du kan bolla tankarna lite med? En personlig tränare, mental coach eller vän som är duktig på att ställa motfrågor? Ibland kan det lilla göra så mycket för att spärrarna ska lossna. Önskar dig stort lycka till och kämpa på!
Malins Blogg

» Sofia

Shiit, hoppas de gick bra i kraschen!

Svar: Tack Sofia det gick bra :)
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »