Tropisk natt

Att njuta av kvällsbad och tropisk värme nattetid är inte så ofta vi har äran att göra här i Norrland men WOW så härligt det är när det väl sker. Jag stämplade ut från jobbet runt 17-tiden igår och mötte efter det upp Andreas vid vårt gym i Skönsmon för att dra ett träningspass innan ett planerat kvällsbadet. Vi var oroliga att vi inte skulle vara tillräckligt varma för bad annars men den oron var inte riktigt befogad, haha. Jag tycker inte man ska skylla på vädret vintertid om träningen uteblir, att det är för kallt för att gå till gymmet till exempel, men är det någon gång man ska vara uppmärksam på väder och träning så är det just vid sådan här hetta. Viktigt att dricka mycket vatten!
 
Hur som helst, ett lättare CrossFit-pass senare och svettiga som att vi redan badat åkte vi iväg till Dyket som ligger söder om stan för ett dopp. Jag har aldrig varit där tidigare men det är en liten sjö och väldigt barnvänligt så jag ska ta med mig Jolie dit något i sommar. Vi konstaterade dock snabbt att det verkligen var barnvänligt där även kl.19:30 på kvällen så efter ett snabbt dopp åkte vi ut vidare mot Juniskär och havet. Något kallare i havet men helt klart badvänligt och det är helt fantastiskt vackert där ute!
 
Bilden är från Bänkåsviken förra helgen, lämnade kameran hemma igår..
 
Nu ska jag kila ner på jobbet för sista dagen innan SEMESTERN. Så himla härligt. Jolie skulle egentligen kommit hem igår kväll men Mattias blev fast i en skogsbrand hela kvällen (han jobbar som brandman på Räddningstjänsten nu för tiden) så det körde ihop sig med hämtning. Men nu fick jag sms om att han hämtat hos mamma och pappa och att de är på väg hemåt. Längtar!
 
Happy Friday!Kommentarer

Min mamma bodde bara ett stenkast ifrån Dyket för några år sedan så det blev mycket bad där för mina barn när hon var barnvakt :)

Svar: Åh vad kul! Aldrig ens hört om det innan faktiskt, jag har helt missat det :)
Malins Blogg

Vilken härlig bild ! Älskar havet

Svar: Ja, havet är underbart :)
Malins Blogg

Skönt med sista arbetsdagen. Jag jobbar nästa vecka också, sen går jag på fyraveckorsledighet.

Svar: Åh vad härligt!
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »