När sjukskrivning blir oundvikligt

Hej vänner!
 
Idag körde jag maxpulsintervaller igen för första gången sedan Rhodos och det krävdes en hel del pannben för att ta sig igenom dem. Miljöombytet från Rhodos böljande landskap till vår källare på Sportsgym City blev mer än stort. I juli har jag cyklat mer eller mindre dagligen i ett års tid i rehabsyfte och motivationen har gått väldigt upp och ner. Hatet att cykla växte snabbt till en hatkärlek och nu på Rhodos utvecklades det ännu ett steg till ren kärlek. Jag är så glad att jag numer motiveras av att bli en bättre cyklist, framtida tävlingar och ännu en resa till värmen där cyklingen ska vara det primära. Tidigare har jag enbart drivits av viljan att bli skade- och smärtfri men det är inte alltid det enklaste när tidsplanen är diffus och resultaten långsamma. 
 
 
Vad gäller min rehab i övrigt så jobbar jag på sakta men säkert, jag har blicken långt fram och vet att mållinjen finns där framme även om jag inte ser den ännu. Jag är numer sjukskriven från allt fysiskt jobb, det vill säga gruppträning och personlig träning, och jobbar sedan första maj enbart administrativt. I praktiken jobbar jag dock ändå 100% då vi har gjort om min tjänst vilket känns skönt. Det är supertråkigt att inte få jobba med det jag brinner för allra mest men det är ett nödvändigt steg för att bli bra. Det tog mig ett år att förstå att i detta fall måste jag hjälpa mig själv först för att sedan kunna hjälpa andra. 
 
Min rehab just nu:
 
- Daglig cirkulationsträning (cykling)
- Styrkerehab
- Laserbehandling
- Undvika rörelser och moment som river upp skadan 
 
Jag får så många frågor och mail där ni önskar tips på övningar och vad man kan göra för att få ordning på sin bäckensmärta efter graviditet. Jag önskar jag hade ett enkelt svar till er men tyvärr är alla skador unika och min skada är särskilt komplex / följer inte mönstret därför är det väldigt svårt för mig att ge individuella råd. Vill däremot stötta och peppa så gott jag kan och gör mitt bästa för det så ni får gärna fortsätta att höra av er.
 
Kvällskramar!Kommentarer

Snygga shorts!


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »