Puzzle, Analyze & Workout

Hej vänner!
 
Småsuddig bild från dagens träningspass där jag avslutade med att testa några dynamiska plankor för att se hur mitt bäcken reagerar på det. En del grejer hugger på en gång till exempel knäböj, promenader och hopp av olika slag men andra rörelser visar sig i smärta först senare under dagen. Därför är det ett evigt pussel och utvärderande med vad som fungerar eller inte. Det är både rörelsen i sig som ska analyseras och därefter intensitet, duration, motstånd etc... Dock blir jag desto gladare varje gång jag hittar en ny övning som jag kan lägga in i min övningsbank. Om några år ska den vara oändlig hoppas jag!
 
 
Annars kör jag på med ett långpass idag, runt tolv timmar landar arbetsdagen på så jag är glad att jag hann med ett träningspass på lunchen. 30 minuter cirkulation på cykeln följt av styrka för rygg och axlar. Trots att jag arbetar på gym får jag annars precis som de flesta annars pussla med schemat för att hinna träning före/efter jobbet. 
 
Hur går det för er med träningen? Håller ni igång ni som var med i min träningsskola i januari? Uppdatera mig gärna!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »