Cykeltur i bergen på Rhodos

Det där strandhänget jag pratade om imorse byttes ut mot ett 35km cyklingpass i bergen och WOW! Vilket miljöombyte från att sitta och trampa inne på cykeln hela hösten/vintern till att uppleva Rhodos berg och dalar. Jag var tveksam till att följa först då grabbarna som skulle iväg håller ett mycket högre tempo än mig men tack vare bra pepp så vågade jag följa och jag ångrar mig inte en sekund. Riktigt tufft för mig till och från med mjölksyra och maxpuls men däremellan helt underbart. Kan vara resans höjdpunkt den här turen och jag är om möjligt ännu mer såld på cykling. Love it!


Fyra av fem innan avfärd!

Pär agerade draghjälp/pepp hela vägen runt. Tumme upp för det!


Cyklarna lånade vi på hotellet, Levante Beach Resort, och mina kläder är från Röhnisch. Älskar shortsen och färgen på linnet är FAB!Kommentarer
Malin-mamma till Arvid & Lucas

Åh va sugen jag blev på att åka till Rhodos nu!! =) Har varit där två gånger, senast när jag var gravid med storebror. Hoppas ni har tänkt åka till Rhodos stad nåt, var där i två veckor o det är en så urmysig stad verkligen!! Lindos är också väldigt fint.... Önskar dig en fortsatt skön resa! kramar

MEn va härligt!! Själv har jag bara luftat racern några gånger iår...det har varit för kallt och för dåligt väder! Laddar dock inför Siljan runt den 6 juni - så kul!!

Malena

Vad härligt det ser ut!:) Hur tidigt skulle du säga att man kan börja springa/löpa igen efter graviditet/förlossning? Jag har hört att man inte ska springa heller under tiden då man ammar. Vad säger du?

Alltså hur härligt ser inte allt det där ut. underbar header dessutom!!

ha en bra dag.

/http://lamadre.vimedbarn.se/tavling-vinn-en-gomma-by-malaco/


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »