Frukt är inte godis!

Vad kul med positiv respons i förra inlägget! Jag låter frågestunden vara öppen kvällen ut så börjar jag att mata på med svar i ett inlägg imorgon. Så fortsätt gärna ställ era träningsfrågor i inlägget här under.
 
Har precis ätit lite kvällsfika och ska nu knoppa tidigt i säng. Underbart att det fortfarande är ljust ute och fåglarna kvittrar förut. Hörde vi sommartider på ingång? Det har varit så kallt här senaste dagarma, runt fyra grader, men nu ser det ut att vända imorgon även om det inte är någon sommarvärme som är på gång. Men kanske tillräckligt för att våga lägga undan vinterjackan? Låt oss hoppas, hihi!
 
Fruktmellis från förra veckan!
 
Jag har lite svårt för uttrycket "frukt är godis" för frukt är ju faktiskt inte godis. Frukt är frukt och godis är godis. Frukt innehåller socker och godis innehåller socker men där slutar likheterna. Jag älskar både frukt och godis men det är två helt olika saker. Är vi eniga på den?
 
Kvällskramar!Kommentarer
» clara

håller med dig :)

Håller helt med! Frukt är gott, godis är gott (godare). Lika men ändå olika! ;)

Svar: Ja, precis :)
Malins Blogg

håller med dig

Yes - helt sant! Godis är godis och Fukt är frukt!

Svar: Ja, precis så!
Malins Blogg

Anonym

Så du menar att man inte behöver undvika fruktsockret? Tänker hälsomässigt och om man vill undvika att gå upp i vikt.

Svar: Frukt är fullproppade med nyttigheter som jag ser inga problem med att äta det för sunda och friska personer. Vad gäller viktuppgång/nedgång är det så individuellt så jag skulle se över kosten för individen det gäller innan jag uttalar mig om den bör dra ner på fruktätandet eller inte. Min erfarenhet att det väldigt sällan är frukt i sig som är boven i dramat vid viktuppgång.
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »