Huckleberry Frozen Yogurt

Hej vänner!
 
Har ni smakat Huckleberrys Frozen Yogurt? Vi testade första gången när de slog upp dörrarna här i Sundsvall sent i höstas och har sedan dess varit dit fler än en gång, hihi! Glassen i sig är galet fräsch och god men jag tror att det är helhetsupplevelsen och konceptet med ljusa lokaler, fräscha råvaror och grym service som jag fallit mest för. Stor tumme upp!
 
 
Jolie är lika glad i glassen / yoghurten som mig och hade inte tid varken att bli fotad eller att hitta en sittplats innan hon högg in idag, haha. Underbart solsken ute men kalla vindar fick oss att köra galleriahäng ett par timmar i stället för torghäng som först var planerat. Vi hann även in på Stadium en sväng så att jag fick köpa mig en bikini till Rhodos. Tre dagar kvar till avresa nu...iiiihhhh!
 
 
Nu är vi hemma igen och slappar lite i soffan innan det är dags för middagsrace. Underbart skönt med en ledig dag så här mitt i veckan och vi har verkligen satsat på att göra så lite som möjligt. Det brukar i vanliga fall stressa mig men just idag känns det bara välbehövligt och så skönt. 
 
Hoppas ni har en fin dag!Kommentarer

så gott :) Måste köra minst en halvtimme för att kunna njuta av frozen yoghurt. Lyxigt att ha det nära.

Svar: Ja! Finns bara denna i Sundsvall och jag blev helt såld när de öppnade, galet gott :)
Malins Blogg

MUMS! : )

Svar: Ja, verkligen :)
Malins Blogg


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »