Kaffe på sängen

Hej Sweeties!
 
Åh vad jag älskar att sega på om söndagsförmiddagar. Att vakna lite för tidigt men kunna ligga kvar och dra sig i sängen en halvtimme. Duka fram en stor frukost som sedan få stå kvar i timmar så att vi kan äta och plocka i omgångar. Inte ha något planerat, inte ha något att stressa iväg till. Precis my cup of tea!
 
Frukosten står fortfarande framför oss, eller ja, snarare resterna av den, lite frukt och ägg finns kvar, och jag passar på att säga hej till er samtidigt som Jolie sitter bredvid mig och kikar på Bacillakuten på sin iPad. Vi har hunnit med att Skype:a med mormor här från soffmyset och SnapChatat lite med kära vänner. Kärlek på dagens teknik för nära och kära som bor långt bort. 
 
 
Vet ni förresten vem som bryggde kaffe i morse alldeles själv? Min lilla fröken stökade på i köket, upp och ner för pallen, mätte vatten omsorgsfullt och var väldigt nogrann och ack så stolt. Tänk att det är nu en kan börja utnyttja de små på riktigt, kaffe på sängen, hur lyxigt är inte det? Hihi! Nu är hon såklart för liten att hälla upp det varma kaffet själv och köket såg ut som hej-kom-och-hjälp-mig när hon var klar men ändå, helt klart ett steg i rätt riktning.
 
Happy Sunday!Kommentarer

Ja söndagar är något speciellt :) Kul när de vill hjälpa till i köket, Emma är lika dan fast hon kokar inte kaffe men dukar fram frukost :D

Ja snapchat har blivit poppis här hemma också, idag körde vi lite bilder med Emmas mobror som börjat köra lastbil vilket hon älskar :D

Alltid trevligt med kaffe på sängen!

MM söndagar är bara underbara. Att bara vara utan måsten :) Trevlig blogg du har!

Mums vad gott :D

Åh, vilken nice frukost! x


Kom ihåg


Trackback
Annonsera här »